R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR.11
din 16 februarie 2006
privind aprobarea obiectivelor și criteriilor de performanță pe anul 2006, pentru directorii agenților economici aflați sub autoritatea Consiliului Județean

Consiliul Județean Mureș,
Având în vedere Expunerea de motive nr.1608/08.02.2006 a Direcției Economice,
În conformitate cu prevederile art.6 si 8 din O.U.G. nr.79/2001 privind întărirea disciplinei economico-financiare si alte dispoziții cu caracter financiar,precum și avizele comisiilor de specialitate,
In temeiul prevederilor art.109 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publica locală,

hotărăște :

Art.1 Se aprobă obiectivele și criteriile de performanță pe anul 2006, ale directorilor S.C. "Servicii de Utilități Rurale Mureș" S.A., S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A, S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A și R.A"Aeroportul Tîrgu Mureș", conform anexelor nr.1-4, ce fac parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2 Se mandatează reprezentanții Consiliului Județean ca acționar unic în Adunarea Generala a Acționarilor la S.C. "Servicii de Utilități Rurale Mureș" S.A. și S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A, să perfecteze și să semneze actul adițional la contractul de performanță al directorilor celor două societăți, în conformitate cu obiectivele și criteriile de performanță stabilite in Anexa nr.1 și 2 la prezenta hotărâre.
Art.3 Se mandatează reprezentantul Consiliului Județean ca acționar majoritar, în Adunarea Generala a Acționarilor la S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A. să perfecteze și să încheie contractul de performanță al directorului, în conformitate cu obiectivele și criteriile de performanță stabilite in Anexa nr.3 la prezenta hotărâre.
Art.4 Se mandatează reprezentantul Consiliului de Administrație (delegat prin hotărâre a acestuia) să semneze actul adițional la contractul de performanță al directorului R.A. "Aeroportul Tîrgu Mureș", în conformitate cu obiectivele și criteriile de performanță stabilite in Anexa nr.4 la prezenta hotărâre.
Art.5 Pentru îndeplinirea prevederilor prezentei hotărâri răspund reprezentanții Consiliului Județean in Adunarea Generala a Acționarilor la S.C. "Servicii de Utilități Rurale Mureș" S.A, S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A, S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A si reprezentantul Consiliului de Administrație al R.A. "Aeroportul Tîrgu Mureș".
Art.6 Prezenta hotărâre se comunică Direcției Economice a Consiliului Județean, reprezentanților în Adunarea Generala a Acționarilor la S.C. "Servicii de Utilități Rurale Mureș" S.A, S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A, S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A., Consiliului de Administrație al R.A. "Aeroportul Tîrgu Mureș"și conducerii celor 4 agenți economici de sub autoritatea Consiliului Județean.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel