R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN

H O T Ã R Â R E A NR. 63
din 16 decembrie 2004
privind inchirierea unor spatii din imobilul ce apartine domeniului public judetean, situat in Târgu Mures, str.Marasti, nr.8

Consiliul Judetean Mures,
Analizând Expunerea de motive a Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica nr. 12005/09.12.2004,
Având in vedere prevederile art.14 din Legea nr.213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia,
In temeiul art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1: (1) Se aproba inchirierea a 3 nivele din imobilul ce apartine domeniului public judetean, administrat de Muzeul Judetean Mures, situat in Târgu Mures, str.Marasti nr.8, catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Mures.
(2) Perioada inchirierii este de 2 ani.
(3) Pretul inchirierii va fi stabilit prin contractul incheiat intre Muzeul Judetean si Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Mures, in conformitate cu tarifele de baza lunare/mp aprobate prin Hotarâre de Consiliu Judetean.
(4) Lucrarile de investitii ce vor fi efectuate de chirias se vor putea compensa valoric cu chiria datorata in perioada de ocupare a spatiilor.
Art.2: De indeplinirea prezentei hotarâri raspunde Directia Buget-Finante si Asistenta Economica si Muzeul Judetean Mures.
Art.3: Prezenta hotarâre se comunica Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica, Muzeului Judetean Mures si Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Mures.

 

PRESEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan