ROMÂNIA
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN
Directia Buget-Finante si Asistenta
Economica
Nr.12005/09.12.2004

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotarâre privind inchirierea unor spatii din imobilul ce apartine domeniului public judetean,
situat in Târgu Mures, str.Marasti, nr.8

Cladirea "fosta scoala cu internat" ce apartine domeniului public judetean, situata in Tg.Mures, str.Marasti nr.8 a fost data in administrarea Muzeului Judetean Mures, prin H.C.J. nr.36/7.10.2004, la solicitarea institutiei, ca urmare a situatiei critice cu care se confrunta in privinta spatiilor de functionare.
Lucrarile de amenajare a imobilului au fost estimate la 1 mild.lei dar datorita lipsei resurselor finaciare nu au fost realizate pâna in prezent.
In aceasta situatie, prin adresa nr.16370/7.12.2004, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, institutie deconcentrata aflata in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor, solicita Consiliului Judetean inchirierea a 3 nivele din imobilul din str.Marasti nr.8, motivând cu necesitatea unei bune desfasurari a activitatii de publicitate imobiliara ce va fi preluata de institutia proprie.
Oficiul de Cadastru solicita ca termenul inchirierii sa fie de 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru inca 1 an, perioada de timp in care se intentioneaza construirea unui sediu propriu, in municipiul Târgu Mures.
Se solicita de asemenea, ca eventualele lucrari de investitii care vor fi angajate pentru amenajarea spatiilor, sa fie compensate cu chiria aferenta.
Având in vedere cele prezentate mai sus, supunem analizei si aprobarii proiectul de hotarâre alaturat.

 

DIRECTOR
Bartha Iosif
  VAZUT
VICEPRESEDINTE
Emil Groza