R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 102
din 4 iulie 2013
privind modificarea duratei Convenției de colaborare dintre Consiliul Județean Mureș și S.C. Transilvania Grup Business S.R.L. privind editarea revistei "Eroii rezistenței anticomuniste"

Consiliul Județean Mureș,
Văzând expunerea de motive nr. 12587/03.07.2013 a Direcției Dezvoltare Regională, Implementare Proiecte privind aprobarea modificării duratei Convenției de colaborare dintre Consiliul Județean Mureș și SC Transilvania Grup Business SRL privind editarea revistei "Eroii rezistenței anticomuniste" precum și avizele comisiilor de specialitate,
Potrivit prevederilor art. 9 din Convenția de colaborare nr. 386/11.01.2013 încheiată de Consiliul Județean Mureș cu S.C. Transilvania Grup Business S..RL., privind editarea revistei "Eroii rezistenței anticomuniste",
În temeiul prevederilor art. 91, alin.(6), litera "a" și ale art. 97, alin.(1) din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

hotărăște:

Art.1. Se aprobă modificarea duratei Convenției de colaborare încheiată de Consiliul Județean Mureș cu S.C. Transilvania Grup Business S.R.L. privind editarea revistei "Eroii rezistenței anticomuniste", în condițiile prevăzute în Actul Adițional nr. 1, cuprins în Anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2. Se împuternicește domnul Ciprian Dobre, Președintele Consiliului Județean Mureș, cu semnarea actului prevăzut la art.1.
Art.3. Prezenta hotărâre se comunică: Direcției Dezvoltare Regională, Implementare Proiecte și Direcției Economice din cadrul Consiliului Județean Mureș, precum și SC Transilvania Grup Business SRL, care răspund de aducerea sa la îndeplinire.

 

PREȘEDINTE
Ciprian Dobre
Contrasemnează
SECRETAR
Aurelian - Paul Cosma

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția Dezvoltare Regională,
Implementare Proiecte
Nr. 12587/03.07.2013

Expunere de motive
privind aprobarea modificării duratei Convenției de colaborare, dintre Consiliul Județean Mureș și S.C. Transilvania Grup Business S.R.L., privind editarea revistei "Eroii rezistenței anticomuniste"

Convenția de colaborare nr. 386/11.01.2013, dintre Consiliul Județean Mureș și S.C. Transilvania Grup Business S.R.L. Cluj Napoca, cu Punct de lucru în Tîrgu Mureș, str. Primăriei, nr. 1, privind editarea revistei "Eroii rezistenței anticomuniste" - aprobată prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 160/20.12.2012, a fost încheiată pe o durată de 6 luni, aceasta expirând în data de 11 iulie 2013.
Față de această situație și raportat la faptul că până în prezent s-au realizat numai trei din cele șase numere prevăzute, S.C. Transilvania Grup Business S.R.L. prin adresa înregistrată la Consiliul Județean Mureș cu nr. 12.436/01.07.2013, solicită prelungirea Convenției nr. 386/11.01.2013 cu o perioadă de 5 luni, respectiv până la data de 11.12.2013. Această solicitare este justificată de împrejurarea că cea mai mare parte a grupului țintă căruia îi este adresată revista, respectiv tinerii - elevi și studenți, din județul Mureș vor fi în vacanță în perioada următoare, precum și de necesitatea existenței unei perioade mai îndelungate pentru documentare și realizarea unei grafici de calitate pentru următoarele trei numere.
Potrivit art. 9 din Convenția de colaborare menționată, modificarea acesteia poate fi făcută "prin acordul de voință al părților, exprimat prin act adițional scris".
Având în vedere cele de mai sus, propunem aprobarea modificării duratei Convenției de colaborare nr. 386/11.01.2013 încheiată de Consiliul Județean Mureș cu S.C. Transilvania Grup Business S.R.L. privind editarea revistei "Eroii rezistenței anticomuniste" de la 6 luni la 11 luni, conform proiectului de hotărâre anexat.

 

Președinte
Ciprian Dobre
 
  Director Executiv
Valer Bățaga