R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 155
din 25 noiembrie 2010
privind aprobarea Studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici, a co-finanțării și a planului de evoluție a tarifelor aferente proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș''

Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de motive nr.18.360/17.11.2010 a Direcției Dezvoltare Regională Implementare Proiecte,
Având în vedere adresa nr. 94.925 / 07.10.2010 a Direcției Generale AM POS Mediu comunicată Consiliului Județean Mureș privind documentele ce trebuie aprobate de către autoritățile publice locale în vedere promovării proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș"
Potrivit prevederilor art. 44 din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale,
În temeiul prevederilor art. 97, alin. (1) din Legea nr. 215 / 2001, privind administrația publică locală, republicată cu modificările și completările ulterioare,

hotărăște:

Art. 1. Se aprobă Studiul de fezabilitate aferent proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș", cuprins în anexa nr. 1, cu indicatorii tehnico-economici aferenți investiției. Valoarea investiției este de 110.875.965 Euro din care C+M reprezintă 73.653.781 Euro, la care se adaugă TVA, conform Procesului - verbal de avizare CTE nr. 15, din 22 septembrie 2010, emis de Consiliul tehnico - economic al S.C. Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureș, cuprins în anexa nr. 2.
Art. 2. Se aprobă planul de evoluție al tarifelor prezentat în anexa nr. 3 Politica tarifară.
Art. 3. Anexele 1, 2 și 3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art. 4. Se aprobă co-finanțarea proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș" de către județul Mureș în valoare de 401.475 Euro.
Art. 5. Se mandatează doamna Lokodi Edita Emoke, reprezentantul județului Mureș pentru a vota în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest Mureș, în sensul art.1 din prezenta hotărâre.
Art. 6. Toate hotărârile Consiliului Județean Mureș adoptate anterior prezentei hotărâri, cât și alte acte administrative privind proiectul "Reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare în județul Mureș", se citesc cu titlul de "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș".
Art. 7. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se însărcinează Președintele Consiliului Județean Mureș, Președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest Mureș și Directorul General al societății comerciale Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureș
Art. 8. Prezenta hotărâre se comunică Președintelui Consiliului Județean Mureș, Președintelui Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Aqua Invest Mureș și Directorului General al societății comerciale Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureș.

 

VICEPREȘEDINTE
Szabó Árpád
  Contrasemnează
SECRETAR
Paul Cosma