R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 30
din 22 februarie 2007
privind aprobarea obiectivelor și criteriilor de performanță pe anul 2007, pentru directorii agenților economici aflați sub autoritatea Consiliului Județean

Consiliul Județean Mures,
Având in vedere Expunerea de motive nr.2195/16.02.2007 a Direcției Economice, precum și avizul comisiilor de specialitate,
În conformitate cu prevederile art.6 si 8 din O.U.G. nr.79/2001 privind întărirea disciplinei economico-financiare si alte dispoziții cu caracter financiar,
In temeiul prevederilor art.104 alin.(1) lit.d) și 109 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publica locală,

hotărăște :

Art.1. Se aprobă obiectivele și criteriile de performanță pe anul 2007, ale directorilor S.C. "Servicii de Utilități Rurale Mureș" S.A., S.C." Parc Industrial Mureș" S.A, și R.A. "Aeroportul Transilvania - Tîrgu Mureș" conform Anexelor nr.1-3, care fac parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2. Se mandatează reprezentanții Consiliului Județean ca acționar unic , respectiv, majoritar, in Adunarea Generala a Acționarilor la S.C. " Servicii de Utilități Rurale Mureș"S.A. și S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A. , să semneze actul adițional la contractul de performanță al directorilor celor două societăți , în conformitate cu obiectivele și criteriile de performanță stabilite în Anexa nr.1 și 2 la prezenta hotărâre.
Art.3. Se mandatează reprezentantul Consiliului de Administrație (delegat prin hotărâre a acestuia) să semneze actul adițional la contractul de performanță al directorului R.A. "Aeroportul Tîrgu Mureș", in conformitate cu limitele stabilite in Anexa nr.3 la prezenta hotărâre.
Art.4. Pentru îndeplinirea prevederilor prezentei hotărâri răspund reprezentanții Consiliului Județean in Adunarea Generală a Acționarilor la S.C. "Servicii de Utilități Rurale Mureș" S.A si S.C. "Parc Industrial Mureș"S.A, precum și reprezentantul Consiliului de Administrație al R.A. "Aeroportul Transilvania - Tîrgu Mureș".
Art.5. Prezenta hotărâre se comunică Direcției Economice a Consiliului Județean, reprezentantului în Adunarea Generala a Acționarilor la S.C. "Servicii de Utilități Rurale Mures" S.A și S.C." Parc Industrial Mureș" S.A., Consiliului de Administrație al R.A. "Aeroportul Transilvania -Tîrgu Mureș" Tg.Mures", și conducerii celor trei agenți de sub autoritatea Consiliului Județean.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR
Ioan Togănel