R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 133
din 27 octombrie 2005
privind înființarea Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulți Mureș, aprobarea componenței acesteia și a Regulamentului de organizare și funcționare

Consiliul Județean Mureș,
Văzând expunerea de motive a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș nr. 14.700/11.X.2005 privind înființarea Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulți Mureș, aprobarea componenței acesteia și a Regulamentului de organizare și funcționare, precum și avizul comisiilor de specialitate,
În baza prevederilor articolului 13 alin. 1 și 7 din Ordonanța nr.51 din 31.VIII.2005 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.14/2003 privind înființarea, organizarea și funcționarea Autorității Naționale pentru Persoanele cu Handicap,
În conformitate cu prevederile art.109 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște:

Art.1. Se înființează Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulți Mureș în componența prevăzută în anexa nr.1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2. Membrii comisiei de evaluare, cu excepția președintelui, au dreptul la o indemnizație de ședință. Cuantumul lunar brut al indemnizațiilor de ședință, pentru fiecare membru, nu poate depăși 20 % din indemnizația președintelui consiliului județean și se acordă proporțional cu numărul de ședințe la care a participat în luna respectivă.
Art.3. Se abrogă hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.26 din 8.IV.2003 privind înființarea Comisiei Județene de Expertiză Medicală a Persoanelor cu Handicap pentru Adulți Mureș, cu modificările ulterioare.
Art.4. Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare al Comisiei de Evaluare a Persoanelor cu Handicap pentru Adulți Mureș, conform anexei nr.2, care face parte din prezenta hotărâre.
Art.5 De îndeplinirea prezentei hotărâri răspunde conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel