R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN

H O T Ã R Â R E A NR. 50
din 18 noiembrie 2004
privind modificarea componentei Consiliului de administratie la S.C. "Servicii de Utilitati Rurale" S.A.


Consiliul Judetean Mures in calitate de actionar unic,
Având in vedere Expunerea de motive nr.10.682/09.11.2004 a Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica,
In conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 20/8.02.2001 pentru stabilirea unor masuri referitoare la administrarea companiilor, societatilor nationale si a celorlalte societati comerciale la care statul sau o alta autoritate a administratiei publice locale este actionar majoritar,
In temeiul Legii nr.31/1990 privind societatile comerciale, republicata si ale cap.X art.18 si cap.VI art.20 din statutul societatii,
In conformitate cu art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1 (1) Se modifica componenta Consiliului de Administratie la S.C."Servicii de Utilitati Rurale" S.A., prin inlocuirea d-lui Chiorean Cornel cu d-l Virág György.
(2) Componenta actualizata a Consiliului de administratie se regaseste in anexa ce face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.2 Prezenta hotarâre modifica Anexa nr.4 la Hotarârea Consiliului Judetean nr.37/1998 privind infiintarea S.C. "Servicii de Utilitati Rurale" S.A., cu modificarile ulterioare, si va sta la baza inregistrarii la Registrul Comertului.
Art.3 Ducerea la indeplinire a prezentei hotarâri se incredinteaza directorului societatii.
Art.4 Prezenta hotarâre se comunica Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica si S.C. "Servicii de Utilitati Rurale" S.A.

 

PRESEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan