R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTARÂREA NR. 43
din 27 aprilie 2004
privind declararea de utilitate publica de interes local a obiectivului de
investitie "Drum de acces la Parcul Industrial Mures - Platforma Vidrasau",
localitatea Recea, orasul Ungheni


Consiliul Judetean Mures,
Vazând Expunerea de motive nr. 3244/15.04.2004, a Serviciului de Urbanism si Amenajarea Teritoriului privind declararea utilitatii publice de interes local pentru obiectivul de investitie "Drum de acces la Parcul Industrial Mures - Platforma Vidrasau" localitatea Recea, orasul Ungheni, precum si Avizul Favorabil al Comisiei de organizare si dezvoltare urbanistica, realizarea lucrarilor publice, conservarea monumentelor istorice si de arhitectura a Consiliului Judetean Mures;
Având in vedere prevederile articolului nr.9 alin.4 din Legea nr.33/1994 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica si a art.25 din H.G.R nr.583/1994 de aprobare a Regulamentului privind procedura de lucru a comisiilor pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrari de interes national sau de interes local;
In temeiul articolului 109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1 Se declara, lucrare de utilitate publica de interes local, obiectivul de investitie "Drum de acces la Parcul Industrial Mures - Platforma Vidrasau" ce se situeaza in intravilanul localitatii Recea, orasul Ungheni.
Art.2. Procesul verbal al Comisiei pentru cercetarea prealabila - Anexa 2 si Actul de declarare de utilitate publica - Anexa nr.3, fac parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.3. Beneficiarul investitiei, va face toate demersurile necesare exproprierii pentru cauza de utilitate publica, a terenurilor aferente realizarii obiectivului de investitie.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan