R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTÃRÂREA Nr. 7
din 29 ianuarie 2004
privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al
aparatului propriu al Consiliului Judetean Mures


Consiliul Judetean Mures,
Vazând Expunerea de motive nr.447/20.01.2004 a Serviciului Resurse Umane si Consilieri Presedinte, prin care se propune spre aprobare Regulamentul de organizare si functionare al aparatului propriu al Consiliului Judetean Mures,
În baza prevederilor art.104 alin.1 lit."b" si art.109 alin.1 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1 Se aproba Regulamentul de organizare si functionare al aparatului propriu al Consiliului Judetean Mures, in forma si continutul prevazut in anexa care face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.2 Cu data prezentei, se abroga Hotarârea Consiliului Judetean Mures nr. 30/1999 prin care a fost aprobat Regulamentul de organizare si functionare al aparatului propriu al Consiliului Judetean Mures.
Art.3 Prevederile regulamentului astfel aprobat vor fi aduse la cunostinta personalului din aparatul propriu de specialitate al Consiliului Judetean Mures, prin grija secretarului general al judetului, a directorilor executivi ai directiilor de specialitate si a sefilor de servicii.
Art.4 Serviciul Resurse Umane si Consilieri Presedinte din cadrul aparatului propriu al Consiliului Judetean Mures va duce la indeplinire prevederile prezentei hotarâri.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan