POP CĂLIN OVIDIU

A absolvit Universitatea ,,Lucian Blaga” din Sibiu, fiind licenţiat în arte plastice şi decorative. Lucrează la Muzeul Judeţean Mureş, ca muzeograf restaurator. Este membru a Asociaţiei Artiştilor Plastici Mureş din anul 2004.
A organizat expoziţii personale în: Sala ,,Unirea”, Sala B.C.R. Central, Muzeul Turnul cu Ceas din Sighişoara, Sala AXIS a Direcţiei Judeţene pentru Tineret Mureş, Teatrul 74 din Târgu-Mureş.
A participat la expoziţii de grup şi colective în Sala de expoziţii ,,Unirea”: Expoziţia de pictură ,,Tabăra de la Sovata”, Expoziţia de pictură dedicată zilelor de 1 şi 8 Martie, Salonul judeţean de primăvară, Expoziţia judeţeană de pictură modernă, Salonul anual de pictură al membrilor A.A.P. Mureş şi în Cetatea Medievală cu ocazia ,,Zilelor târgumureşene”.
A participat la taberele de creaţie organizate în localităţile: Deda, Cund, Şincai, Sovata, Seleuş, Zagăr şi Ocoliş - Alba.
Tehnici folosite: ulei şi acril pe pânză.
A fost prezentat în presa locală. ,,Cuvântul liber” şi ,,24 ore mureşene”, la postul de Radio Târgu-Mureş şi la Televiziunea Târgu-Mureş.

 


<< Petz Jozsef Pop Gheorghe >>