ROMÂNIA                                                                                                                                                                                                 

                      JUDEȚUL MUREȘ

                  CONSILIUL JUDEȚEAN

                                                          

 

 

 

HOTĂRÂREA NR. 136

din 5 septembrie  2013

 

pentru aprobarea cooperării între Consiliul Județean Mureș și

S.C. „Adbrain Partners” S.R.L. București în vederea organizării, în județul

Mureș, a Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013”

 

 

Consiliul Județean Mureș,

Având în vedere Expunerea de motive nr.16587/29.08.2013 a Direcției Economice, adresa nr. 15669 din 13.08.2013 a S.C. „Adbrain Partners” SRL București, precum și avizele comisiilor de specialitate,

        În temeiul prevederilor art.91, alin.(6), litera "a" și ale art.97, alin.(1) din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

hotărăște:

          Art.1. Se aprobă cooperarea între Consiliul Județean Mureș și S.C. „Adbrain Partners” S.R.L. București pentru organizarea Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013”, în condițiile prevăzute în Convenția cuprinsă în anexa, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Art.2. Se împuternicește domnul Ciprian Dobre, președintele Consiliului Județean Mureș, cu semnarea actului prevăzut la art.1.

         Art.3. Prezenta hotărâre se comunică Direcției Economice a Consiliului Județean Mureș și S.C. „Adbrain Partners” S.R.L., cu sediul în București, sector 1, str. Durău, nr.6, parter, București, care răspund de aducerea sa la îndeplinire.

 

                   

 

                                                                      

                PREȘEDINTE                                                   Contrasemnează

                                                                                              SECRETAR

               Ciprian Dobre                                                            

                                                                                    Aurelian - Paul Cosma   

                                                                                     

 

                                                                                           

                                                                                           

ROMÂNIA                                                                                               Președinte
JUDEȚUL MUREȘ                                                                                  Ciprian Dobre
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția Economică
Nr. 16587/29 .08.2013

 

EXPUNERE DE MOTIVE

pentru aprobarea cooperării dintre Consiliul Județean Mureș și SC „Adbrain Partners” SRL  în vederea organizării  în județul Mureș a Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013”

 

 

            Având în vedere posibilitatea de a organiza în județul Mureș un eveniment inedit, S.C. „Adbrain Partners” SRL - București solicită Consiliului Județean Mureș sprijin logistic în organizarea Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013”, care se desfășoară în perioada 21-22 septembrie 2013, pe Autodromul IFPTR din localitatea Sânpaul.

           Festivalul „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013” este cel mai mare festival de choppere și camioane din Europa de Est, un eveniment unic la care vor participa competitori din România, Moldova, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia și Turcia.  Aceștia vor lua parte alături de public, la activități culturale propuse de organizatori – paradă finaliști, un concert susținut de Formația „Zdob și Zdub” și Formația de heavy metal „Trooper” și alte activități de entertainment, dar în primul rând, la cele  3 competiții cu premii în valoare de peste 22.000 de euro:

1)   „Cel mai frumos camion”, pentru care participanții își vor expune camioanele transformate în adevărate „opere de artă”;

2)    „Cel mai frumos chopper”, pentru care pasionații  se vor întrece în cai putere și adrenalină la cote maxime;

3)    „Cel mai bun șofer profesionist din România”, pentru care participanții trebuie să demonstreze că au aptitudinile unor șoferi profesioniști, prin susținerea unor probe practice și teoretice.

             Pe toată perioada festivalului, publicul prezent la acest eveniment va avea ocazia să vadă cele mai frumoase camioane și choppere și să asiste la o competiție care se va transforma într-un show exploziv.

Dezvoltarea activităților întreprinse până în prezent, precum și vizibilitatea județului Mureș ar putea cunoaște o continuă deschidere competițională, având în vedere organizarea de evenimente inedite, de anvergură. Festivalul este intens mediatizat, are numeroase apariții în print și online, apariții TV și radio, fiind comunicat prin campanii de email marketing, facebook și invitații oficiale către toate cluburile auto din România.

 În baza prevederilor art.91 alin.(6) lit. a din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, republicată, potrivit cărora consiliile județene pot încheia convenții de colaborare cu alte persoane juridice în vederea finanțării și realizării unor acțiuni comune, propunem spre aprobare participarea Consiliului Județean Mureș la organizarea Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013”, potrivit convenției și proiectului de hotărâre alăturat.

                                          

                                                                                                                     

                                                           Director Economic

                                                                 Bartha Iosif

 

Întocmit: Mihaela Iordache

 

 ROMÂNIA                                                                     SC „ADBRAIN PARTNERS” SRL 

 JUDEȚUL MUREȘ                                                                      BUCUREȘTI

 CONSILIUL JUDEȚEAN                                                        Nr.____/________                                                                                Nr.______/__________

           

 

       CONVENȚIE DE COOPERARE

 

 

I. PREAMBUL:

          Având în vedere prevederile art.91, alin.(6), lit.”a” din Legea nr.215/2001 a administrației publice locale, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

          Intenționând promovarea județului Mureș din punct de vedere cultural și turistic, în țară și străinătate,

1.1. CONSILIUL JUDEȚEAN MUREȘ cu sediul în Tîrgu Mureș, P-ța Victoriei, nr.1, având cod fiscal 4322980, cod IBAN RO06TREZ47624670259XXXXX, deschis la Trezoreria municipiului Tîrgu-Mureș, reprezentat prin Președinte – Ciprian Dobre, pe de o parte,

și

1.2.   S.C.„ADBRAIN PARTNERS” SRL, cu sediul în București, sector 1, str. Durău, nr.6, parter, tel: 021 212 21 97 cod fiscal 16357396, având cont bancar nr. RO 87 BPOS 70808562041 RON 01 deschis la  Raiffeisen Bank, reprezentat prin Administrator – Daniela Mich, pe de altă parte, au convenit încheierea prezentei convenții de cooperare, în următoarele condiții:

 

II. OBIECTUL ȘI SCOPUL 

            Art.1 Obiectul convenției îl constituie cooperarea părților în vederea organizării, în perioada 21 - 22 septembrie 2013, a Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013”.

.       Art.2 Convenția de cooperare are drept scop promovarea intereselor comune ale părților, cu ocazia desfășurării evenimentului menționat la art.1, asigurând vizibilitate oportunităților oferite de județul Mureș din punct de vedere cultural și turistic, precum și susținerea mediului competițional.

 

III. DURATA 

Art.3 Prezenta Convenție de cooperare începe să producă efecte de la data semnării sale de către ambele părți și încetează la data de 30.09.2013.

 

IV. OBLIGAȚIILE  PĂRȚILOR

            Art.4 Consiliul Județean Mureș participă în calitate de partener la manifestările ocazionate de organizarea Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013” și se obligă să acorde sprijin logistic, în vederea asigurării bunei desfășurări a activităților propuse prin organizarea evenimentului menționat, conform Programului menționat în Anexa prezentei Convenții.

            Art.5 (1) S.C.„Adbrain Partners” S.R.L. are obligația să desfășoare toate activitățile specifice evenimentului cuprins în Anexa prezentei Convenții.

              (2) S.C.„Adbrain Partners” S.R.L. are următoarele obligații referitoare la promovarea acțiunilor realizate în comun:

           - să menționeze în toate documentele și comunicatele mass-media referitoare la manifestările culturale în cauză (anunțuri de orice fel, articole de presă etc.) parteneriatul Consiliului Județean Mureș;

                             - să afișeze în locuri vizibile mash-ul și bannerele Consiliului Județean Mureș care atestă participarea la realizarea evenimentului.

Art.6 În cazul în care pe parcursul desfășurării evenimentului se aduc prejudicii de orice fel imaginii Consiliului Județean Mureș sau obiectivului cultural implicat, S.C.„Adbrain Partners” S.R.L. București, se obligă să aducă remedii imediate și dezmințiri publice, în termen de 5 zile de la încheierea activităților.

 

V. RĂSPUNDEREA PĂRȚILOR - LITIGII

             Art.7 Pentru neexecutarea, sau executarea necorespunzătoare, ori cu rea credință, a obligațiilor asumate prin prezenta Convenție, partea în culpă datorează celeilalte părți daune-interese.

 

Art.8 Părțile convin să rezolve diferendele apărute în legătură cu executarea prezentei convenții pe cale amiabilă. În măsura în care rezolvarea diferendelor nu va putea fi făcută pe cale amiabilă, acestea vor fi deduse spre soluționare instanțelor judecătorești din județul Mureș.    

 

VI. DISPOZIȚII FINALE

Art.9 Prezenta Convenție poate fi modificată prin acordul de voință al părților, exprimat prin act adițional scris.

Art.10 Prezenta Convenție s-a încheiat azi, ____________, în două exemplare, câte unul pentru fiecare parte.

 

 

 

 

 

    CONSILIUL JUDEȚEAN MURES                       S.C. ADBRAIN PARTNERS S.R.L

              PREȘEDINTE                                                     ADMINISTRATOR                                                                                            

 

              Ciprian Dobre                                                          Daniela Mich                                                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

 

Anexa la Convenția de cooperare

                                                                                                                                                                                                                                                                   

   

 

Programul de desfășurare

a Festivalului „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013”

21-22.09.2013

 

 

 

 

 

 

 

Ziua

Ora

Program

 

 

 

 

1

 

 

    Sâmbătă

21.09.2013

12:00-12:30

13:00-17:30

13:00-14:00

14:00-14:30

14:30-17:30

18:00-18:30

18:30-21:00

20:30-21:30

-   deschidere oficială

-   semifinale: Cel mai Frumos Camion/ Cel mai Frumos Chopper

-   proba teoretica: Cel mai Bun Sofer Profesionist

-   pauza jurizare

-   proba Practica cel Mai Bun Șofer Profesionist

-   anunțare finaliști la toate cele 3 categorii

-   concert Zdob si Zdub, Trooper

-   paradă finaliști (camioane&choppere)

2

 

 

 

Duminică

22.09.2013

10:00

11:00

11:30

12:30

12:30

15:30-16:30

16:30-17:00

17:00

-   check-in public

-   MC-ul anunta programul zilei a II-a de festival

-   start Finala Cel Mai Bun Sofer Profesionist 

-   start jurizare Finala “Cel mai Frumos Camion”

-   start jurizare Finala “Cel mai Frumos Chopper”

-   premierea câștigătorilor concursurilor (camion/chopper/șofer)

-   interviuri programate cu câștigătorii

-   închidere Festival