R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 99
din 20 iunie 2013
privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Mureș în Adunarea Generală a Acționarilor la S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A.

Consiliul Județean Mureș,
Văzând expunerea de motive nr.11259/13.06.2013 a Direcției Juridice și Administrație Publică, precum și avizele comisiilor de specialitate,
Având în vedere prevederile art.13 din Contractul de societate, coroborate cu cele ale art.10 din Statutul S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A.,
În temeiul prevederilor art. 91 alin.(1), lit."a", coroborate cu cele ale alin.(2) lit. "d", precum și cele ale art. 97 alin. (1) din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

hotărăște:

Art.1. Se aprobă desemnarea domnului Sigmirean Mircea ca reprezentant al Consiliului Județean Mureș în Adunarea Generală a Acționarilor la S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A.
Art.2. Se împuternicește Președintele Consiliului Județean Mureș cu semnarea contractului de reprezentare ce se va încheia cu reprezentantul desemnat conform art.1, cu o durată de 4 ani.
Art.3. Prezenta hotărâre se comunică persoanei nominalizate la art.1, S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A. și Direcției Economice din cadrul Consiliului Județean Mureș, care răspund de aducerea sa la îndeplinire.

 

PREȘEDINTE
Ciprian Dobre
Contrasemnează
SECRETAR
Aurelian - Paul Cosma

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția Juridică și Administrație Publică
Nr. 11259/13.06.2013

EXPUNERE DE MOTIVE
privind desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Mureș în Adunarea Generală a Acționarilor la S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A.

În conformitate cu prevederile Hotărârii CJM nr.43/2005 privind reluarea activității comerciale "Parc Industrial Mureș" SA, Consiliul Județean Mureș a desemnat un reprezentant în Adunarea Generală a Acționarilor societății, în persoana doamnei Maria Șerban, din aparatul de specialitate al autorității publice județene.
În temeiul hotărârii mai sus menționate, între Consiliul Județean Mureș, în calitate de reprezentat și d-na Maria Șerban, în calitate de reprezentant, a intervenit Contractul de reprezentare nr. 14058/2005, a cărui valabilitate a fost prelungită prin mai multe acte adiționale.
Durata de valabilitate a contractului de reprezentare mai sus indicat, astfel cum a fost stabilită prin actul adițional nr.3/2012 a expirat. Ca urmare, se propune desemnarea unui nou reprezentant al Consiliului Județean Mureș în Adunarea Generală a Acționarilor a S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A. și încheierea unui nou contract de reprezentare.
Pentru aceste considerente, propunem desemnarea reprezentantului Consiliului Județean Mureș în Adunarea Generală a Acționarilor la S.C. "Parc Industrial Mureș" S.A. pentru o perioadă de 4 ani, conform proiectului de hotărâre anexat.

 

PREȘEDINTE
Ciprian Dobre
DIRECTOR EXECUTIV
Genica Nemeș