R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA Nr. 58
din 26 aprilie 2012
privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.39/29 martie 2012 privind stabilirea unor măsuri de asigurare a cofinanțării de către S.C. Compania Aquaserv S.A., în cadrul proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș"

Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de motive nr. 7268/19.04.2012 a Direcției Dezvoltare Regională Implementare Proiecte, precum și avizul comisiilor de specialitate,
Având în vedere prevederile Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.39/29 martie 2012,
În conformitate cu prevederile Actului constitutiv al societății comerciale COMPANIA AQUASERV S.A. Tîrgu Mureș, art. 15, alin (4), lit. "l",
Având în vedere prevederile Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară "Aqua Invest Mureș",
În temeiul prevederilor art. 91, alin. (2), lit. "d" și ale art. 97, alin.1 din Legea nr. 215/2001, privind administrația publică locală, republicată cu modificările și completările ulterioare,

hotărăște:

Art. 1. Anexa nr.1 la Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.39/29 martie 2012 privind stabilirea unor măsuri de asigurare a cofinanțării de către S.C. Compania Aquaserv S.A., în cadrul proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș", se modifică și se înlocuiește cu Anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art. 2. Prezenta hotărâre se comunică, societății comerciale Compania Aquaserv S.A. Tîrgu Mureș.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emőke
 Contrasemnează
SECRETAR
Aurelian Paul Cosma

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția Dezvoltare Regională,
Implementare Proiecte
Nr. 7268/ 19.04.2012

EXPUNERE DE MOTIVE
privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.39/29 martie 2012 privind stabilirea unor măsuri de asigurare a cofinanțării de către S.C. Compania Aquaserv S.A., în cadrul proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș"

În data de 29 martie 2012, a fost aprobată Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.39 privind stabilirea unor măsuri de asigurare a cofinanțării de către S.C. Compania Aquaserv S.A., în cadrul proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș".
Hotărârea amintită cuprinde Anexele nr.1 și 2, respectiv Contractul de credit și Contractul privind Contul de Rezervă al Serviciului datoriei.
Contractului de credit cuprinde 4 Anexe din care Anexa nr.2 - Planul de acțiune social și de mediu, era prevăzută a se atașa ulterior. Aceasta a fost elaborată, astfel că este necesară modificarea Hotărârii nr.39/2012.
Având în vedere cele de mai sus, supunem spre aprobare proiectul de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr.39/29 martie 2012 privind stabilirea unor măsuri de asigurare a cofinanțării de către S.C. Compania Aquaserv S.A., în cadrul proiectului "Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Mureș", conform Anexei la prezentul proiect de hotărâre.

 

APROB
p.PREȘEDINTE,
Szabó Árpád
VICEPREȘEDINTE

 

Director,
Valer BĂȚAGA