R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 132
din 30 septembrie 2010
pentru aprobarea cooperării dintre Consiliul Județean Mureș și Asociația Club Sportiv "Olympikus", în vederea organizării celei de-a patra ediții a Cupei Olympikus

Consiliul Județean Mureș,
Având în vedere solicitarea formulată de Asociația Club Sportiv "Olympikus" prin adresa cu nr.13455 din 03.09.2010, Expunerea de motive nr.14.705/27.09.2009 a Direcției Economice, precum și avizele comisiilor de specialitate,
În exercitarea competențelor reglementate de prevederile art. 91 alin.(1) lit."e" coroborat cu alin.(6) lit."a" din Legea 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
În temeiul art.97 alin.(1) din Legea 215/2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

hotărăște:

Art.1. Se aprobă cooperarea dintre Consiliului Județean Mureș și Asociația Club Sportiv "Olympikus" în vederea realizării celei de-a patra ediții a Cupei Olympikus, potrivit Convenției de cooperare cuprinsă în Anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2. Doamna Lokodi Edita Emőke, Președintele Consiliului Județean Mureș, se împuternicește cu semnarea convenției prevăzute la art.1.
Art.3. De aducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri răspunde Direcția Economică și Directorul Ansamblului Artistic Profesionist "Mureșul."
Art.4. Prezenta hotărâre se comunică Direcției Economice, Ansamblului Artistic Profesionist "Mureșul" și Asociației Club Sportiv "Olympikus".

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emőke
  Contrasemnează
SECRETAR
Aurelian Paul Cosma

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
DIRECȚIA ECONOMICĂ
Nr.14.705/27.09.2010
Dosar VE/4

EXPUNERE DE MOTIVE
pentru aprobarea cooperării dintre Consiliul Județean Mureș și Asociația Club Sportiv "Olympikus", în vederea organizării celei de-a patra ediție a Cupei Olympikus

Prin adresa nr.13455/03.09.2010, Clubul Sportiv "Olympikus", cu sediul în Tîrgu-Mureș, Str. Armoniei, Nr.2, a solicitat Consiliului Județean Mureș sprijinul privind folosirea gratuită a Sălii de spectacole din incinta imobilului Ansamblului Artistic Profesionist "Mureșul", în ziua de 02.09.2010, pentru desfășurarea celei de-a patra ediție a Cupei Olympikus, care va avea loc în municipiul Tîrgu-Mureș.
Clubul Sportiv "Olympikus", organizează în perioada 01-03.10.2010, a IV - a ediție a Cupei Olympikus, pentru persoane cu dizabilități. Evenimentul se desfășoară în cadrul Programului cultural "Dansăm rotind din nou". Deschiderea oficială a Cupei Olympicus va avea loc la Sala Polivalentă din Tîrgu-Mureș, în data de 01.10.2010, ora 10.00. În cadrul evenimentului se vor desfășura concursuri de șah, table, tenis de masă, aruncarea la țintă fixă, skandenberg, respectiv un concurs de viteză cu scaune rulante. Festivitatea de premiere va fi urmată de un spectacol de dans, denumit "Daca dansezi, trăiești…dacă trăiești, dansezi!". Acest spectacol la care intrarea va fi liberă, va fi susținut de grupul de dansatori "Gördûlő" din Ungaria, care vor avea mai multe ore de repetiții pe scena Ansamblului Artistic Profesionist "Mureșul". Evenimentul se va încheia la ora 23.00 cu o cina festivă asigurată de Hotel Everest din Tîrgu-Mureș, iar transportul persoanelor cu dizabilități va fi asigurat de SC Siletina Impex SRL - SC Transport Local SA, parteneri în activitatea întreprinsă, alături de Consiliul Județean Mureș.
În acest sens, ținând cont de prevederile Legii nr. 215/ 2001 privind administrația publică locală, republicată, art.91, alin.(6), lit. a), consiliul județean "hotărăște, în condițiile legii, cooperarea sau asocierea cu persoane juridice române ori străine, inclusiv cu parteneri din societatea civilă, în vederea finanțării și realizării în comun a unor acțiuni, lucrări, servicii sau proiecte de interes public județean", supunem spre aprobare proiectul de hotărâre alăturat și convenția de cooperare care face parte integrantă din acesta.

 

DIRECTOR ECONOMIC
Bartha Iosif

 

VICEPREȘEDINTE
Szabó Arpád