R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 130
din 30 septembrie 2010
privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean nr. 121 din 24 septembrie 2009 privind aprobarea proiectului "Modernizarea și dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic Județean Mureș" și a cheltuielilor legate de acesta

Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de motive nr. 14677 din 24.09.2010 a Direcției Dezvoltare Regională, Implementare Proiecte, precum și avizul comisiilor de specialitate,
În conformitate cu prevederile cuprinse în Ghidul solicitantului pentru Axa prioritară 3 a POR 2007-2013 - "Îmbunătățirea infrastructurii sociale", Domeniul major de intervenție 3.1 - "Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate."
În temeiul art. 97 din Legea nr. 215 / 2001 privind administrația publică locală, republicată, cu modificările și completările ulterioare,

hotărăște:

Art.I. Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.121 din 24 septembrie 2009 privind aprobarea proiectului "Modernizarea și dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic Județean Mureș", se modifică după cum urmează:
1. Art. 1 se modifică și va avea următorul conținut:
"Art. 1 Se aprobă proiectul cu titlul "Modernizarea și dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic Județean Mureș", din Tîrgu Mureș în valoare de 11.268.606,20 lei."
2. Art. 2 se modifică și va avea următorul conținut:
"Art.2 Se aprobă cofinanțarea Consiliului Județean Mureș pentru proiectul "Modernizarea și dotarea ambulatoriului Spitalului Clinic Județean Mureș" cu suma de 180.377,60 lei reprezentând 2% din cheltuielile eligibile ale proiectului."
3. Art.3 se modifică și va avea următorul conținut:
"Art.3 Se aprobă suma de 2.178.674,67 lei TVA aferent cheltuielilor eligibile și neeligibile, din care 17.052,34 lei reprezintă TVA aferent cheltuielilor neeligibile și care nu se recuperează."
4. Art. 4 se modifică și va avea următorul conținut:
"Se aprobă suportarea de către Consiliul Județean Mureș a cheltuielilor neeligibile ale proiectului, precum și a oricăror costuri suplimentare care vor surveni în perioada implementării proiectului."
5. Art. 5 se modifică și va avea următorul conținut:
"Se aprobă suportarea de către Consiliul Județean Mureș a sumelor necesare pentru acoperirea contribuției din fondurile structurale în cadrul proiectului, sume care vor fi cheltuite în avans de către Consiliul Județean Mureș până la rambursarea cheltuielilor de către Autoritatea de Management."
Art.II. Celelalte prevederi ale Hotărârii Consiliului Județean nr. 121/2009 rămân neschimbate.
Art.III. De ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri răspunde Direcția Dezvoltare Regională, Implementare Proiecte, Direcția Economică și Compartimentul Cancelarie, Relații cu Consilierii, Monitor Oficial și Spitalul Clinic Județean Mureș.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emőke
  Contrasemnează
SECRETAR
Aurelian Paul Cosma