R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 125
din 29 noiembrie 2007
pentru modificarea organigramei, a Statului de funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș

Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de motive nr.15.556/20.11.2007 a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, privind modificarea organigramei, a Statului de funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, precum și avizele comisiilor de specialitate,
În baza prevederilor Dispoziției nr. 253/20.XI.2007 a Președintelui Consiliului Județean Mureș și în temeiul art. 91 alin 2 lit.b, c, art. 97 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală, cu modificările și completările ulterioare;

hotărăște :

Art.1. Cu data de 31 decembrie 2007 se închide Centrul de plasament nr.5 care funcționează în orașul Luduș din str. Crinului nr.30 A.
Art.2. Cu data de 01 ianuarie 2008 se reorganizează Structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, conform Anexei I, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.3. Cu data de 01 ianuarie 2008 se modifică Statul de funcții al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, conform Anexei II, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.4. Cu data de 01 ianuarie 2008 se modifică Regulamentul de Organizare și Funcționare al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, conform Anexei III, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.5. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredințează Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

 

VICEPREȘEDINTE
Alexandru Petru Frătean
  Contrasemnează
SECRETAR
Ioan Togănel