R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 48
din 11 mai 2006
privind retragerea dreptului de folosință gratuită acordat Uniunii Județene a Sindicatului "Sanitas" Mureș, asupra imobilului "Casă de agrement" din Complexul de agrement și sport "Mureșul", situat în Tîrgu Mureș, str. Plutelor, nr.2

Consiliul Județean Mureș,
Analizând Expunerea de motive a Direcției Economice nr. 5688/02.05.2006,
În temeiul art.104 al.(1) lit.f și al art.109 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște :

Art.1 Se retrage dreptul de folosință gratuită acordat Uniunii Județene a Sindicatului "Sanitas" Mureș, asupra imobilului "Casă de agrement" din Complexul de agrement și sport "Mureșul", situat în Tîrgu Mureș, str. Plutelor,nr.2.
Art.2. Începând cu data prezentei hotărâri, hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.15/29 ianuarie 2004 încetează să mai producă efecte.
Art.3 Pentru îndeplinirea prezentei hotărâri răspunde Direcția Economică.
Art.4 Prezenta hotărâre se comunică Direcției Economice și Uniunii Județene a Sindicatului "Sanitas" Mureș.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția Economică
Nr.5688 /02.05.2006

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind retragerea dreptului de folosință gratuită acordat Uniunii Județene a Sindicatului "Sanitas" Mureș, asupra imobilului "Casă de agrement" din Complexul de agrement și sport "Mureșul", situat în Tîrgu Mureș, str. Plutelor, nr.2

Imobilul situat în Tg.Mureș, str. Plutelor nr.2 din Complexul de agrement "Mureșul" a intrat în domeniul public județean prin Protocolul nr.1/10.03.2003, încheiat între Consiliul Județean Mureș și Spitalul Clinic Județean, în baza H.G. nr. 867/2002 privind trecerea unor imobile din domeniul privat al Statului și din administrarea Ministerului Sănătății și Familiei în domeniul public al județelor și în administrarea consiliilor județene respective.
La solicitarea Uniunii Județene "Sanitas" Mureș, imobilul mai sus menționat a fost dat în folosință gratuită pe o perioadă de 5 ani, salariaților unităților sanitare din județ, membrii ai acestui sindicat, în baza hotărârii Consiliului Județean nr.15/2004.
Întrucât se află într-o stare de degradare avansată, am fost înștiințați de primăria municipiului Tîrgu Mureș că această clădire se află pe lista celor propuse pentru demolare, acțiune în curs de derulare.
Ca urmare este necesară demararea în regim de urgență a lucrărilor de reabilitare a acestei clădiri, fapt pentru care propunem retragerea dreptului de folosință Uniunii Județene "Sanitas" Mureș
Având în vedere cele prezentate, propunem aprobarea proiectului de hotărâre anexat.

 

DIRECTOR
Bartha Iosif

 

VĂZUT,
VICEPREȘEDINTE
Emil Groza