R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 42
din 30 martie 2006
pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Mureș nr. 84/2005 privind aprobarea Protocolului de parteneriat pentru continuarea activității " Centrului creștin social-medical de zi" Sighișoara


Consiliul Județean Mureș,
Având în vedere prevederile Hotărârii Consiliului Județean nr. 84/2005 privind aprobarea Protocolului de parteneriat pentru continuarea activității "Centrului creștin social-medical de zi" Sighișoara,
Văzând expunerea de motive nr. 3440 din 17 martie 2006,
În temeiul art. 104 al. 1 lit. m, n și s și art. 109 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște:

Articol unic: Art. 1 din Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 84/2005 privind aprobarea Protocolului de parteneriat pentru continuarea activității "Centrului creștin social-medical de zi" Sighișoara se modifică și va avea următorul cuprins:
" Se aprobă colaborarea între Consiliul Județean Mureș prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului, Consiliul local al Municipiului Sighișoara și Asociația <Filantropia Ortodoxă-Sighișoara> potrivit Protocolului de parteneriat cuprins în anexa care face parte din prezenta hotărâre".

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDETEAN
Nr.3440/17.03.2006
Dosar: IV/ B/8

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului județean Mureș nr. 84/2005 privind aprobarea Protocolului de parteneriat pentru continuarea activității " Centrului creștin social-medical de zi" Sighișoara

Potrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Județean nr. 143 din 29 noiembrie 2005, solicitările fundațiilor și organizațiilor neguvernamentale pentru finanțarea din bugetul județului a diverselor activități, inclusiv din domeniul asistenței sociale se vor face, începând cu 1 ianuarie 2006 numai pe baza proiectelor promovate, potrivit normelor metodologice aprobate în acest sens și publicate atât prin presă, cât și pe site-ul Consiliului Județean Mureș.
Convențiile și protocoalele de colaborare sau de parteneriat încheiate de Consiliul Județean Mureș până la data de 1 ianuarie 2006 în domeniul asistenței sociale și aflate în derulare pe o perioadă mai lungă, se vor finanța prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Drepturilor Copilului.
Față de cele prezentate mai sus, propunem modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului Județean nr. 84 din 4 august 2005 privind aprobarea Protocolului de parteneriat pentru continuarea activității " Centrului creștin social-medical de zi" Sighișoara prin precizarea că realizarea colaborării se face " prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș".

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke

 

SECRETAR GENERAL
Togănel Ioan