R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 41
din 30 martie 2006
privind modificarea componenței Comisiei de evaluare si selecționare a asociațiilor, fundațiilor si a altor organizații neguvernamentale fără scop lucrativ, cu personalitate juridică română din județul Mureș, care organizează programe si proiecte in domeniul cultelor religioase si pot primi subvenții sau sprijin financiar de la bugetul județean și a Comisiei de evaluare și selecționare a asociațiilor și fundațiilor care inițiază proiecte și programe prin care înființează și administrează unități de asistență socială

Consiliul Județean Mureș,
Văzând expunerea de motive nr. 3441 din 17 martie 2006,
Având în vedere Hotărârile Consiliului Județean Mureș nr. 24/2005 și 143/2005, Potrivit prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile
din fonduri publice alocate pentru activități non profit de interes general,
În conformitate cu prevederile art. 104 al. 1 lit. m, n și s și art. 109 din Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște:

Art. 1. Se modifică componența Comisiei de evaluare si selecționare a asociațiilor, fundațiilor si a altor organizații neguvernamentale fără scop lucrativ, cu personalitate juridică română din județul Mureș, care organizează programe si proiecte in domeniul cultelor religioase si pot primi subvenții sau sprijin financiar de la bugetul județean în sensul că, doamna Farkas Adriana se numește în locul doamnei Lefter Erika.
Art. 2. Se modifică componența Comisiei de evaluare și selecționare a asociațiilor și fundațiilor care inițiază proiecte și programe prin care înființează și administrează unități de asistență socială în sensul că, doamna Farkas Adriana se numește în locul doamnei Lefter Erika.
Art. 3. Prevederile art. 3 din Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 24/2005 și art. 2 din Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 143/2005 se modifică în mod corespunzător.
Art. 4. Prezenta hotărâre se comunică persoanelor nominalizate la art. 1 și art. 2.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDETEAN
Nr.3441/17.03.2006
Dosar: IV/ B/8

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind modificarea componenței Comisiei de evaluare și selecționare a asociațiilor și fundațiilor care inițiază proiecte și programe prin care înființează și administrează unități de asistență socială și a Comisiei de evaluare si selecționare a asociațiilor, fundațiilor si a altor organizații neguvernamentale fără scop lucrativ, cu personalitate juridică română din județul Mureș, care organizează programe si proiecte in domeniul cultelor religioase si pot primi subvenții sau sprijin financiar de la bugetul județean.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 24/2005 s-a aprobat componența Comisiei de evaluare si selecționare a asociațiilor, fundațiilor si a altor organizații neguvernamentale fără scop lucrativ, cu personalitate juridică română din județul Mureș, care organizează programe si proiecte in domeniul cultural, culte si sport si pot primi subvenții sau sprijin financiar de la bugetul județean, iar prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 143/2005 s-a aprobat componența Comisiei de evaluare și selecționare a asociațiilor și fundațiilor care inițiază proiecte și programe prin care înființează și administrează unități de asistență socială.
Întrucât doamna Lefter Erika, este membră în ambele comisii, iar începând cu data de 01 aprilie 2006 va intra în concediu prenatal și apoi în concediu pentru creșterea copilului în vârstă de până la doi ani, pentru desfășurarea în bune condiții a activității comisiilor este necesară nominalizarea altor persoane în cele două comisii în locul doamnei Lefter Erika.
Având în vedere cele de mai sus propunem nominalizarea doamnei Farkas Adriana în Comisia de evaluare si selecționare a asociațiilor, fundațiilor si a altor organizații neguvernamentale fără scop lucrativ, cu personalitate juridică română din județul Mureș, care organizează programe si proiecte in domeniul cultelor religioase si pot primi subvenții sau sprijin financiar de la bugetul județean și a doamnei Sava Codruța în Comisia de evaluare și selecționare a asociațiilor și fundațiilor care inițiază proiecte și programe prin care înființează și administrează unități de asistență socială. Doamna Farkas Adriana ocupă funcția de consilier juridic la Direcția Juridică și Administrație Publică din cadrul Consiliului Județean Mureș, iar doamna Sava Codruța ocupă funcția de director executiv adjunct în cadrul Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.
Față de cele prezentate propunem spre aprobare modificările privind componența comisiilor, conform proiectului de hotărâre anexat.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke

 

SECRETAR GENERAL
Togănel Ioan