R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 35
din 30 martie 2006
privind darea în folosință gratuită, pe termen limitat, a unor spații de birou dintr-un imobil proprietatea publică a județului

Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de motive nr. 3284/23.III.2006 a Direcției economice la proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită, pe termen limitat, a unor spații de birou dintr-un imobil proprietatea publică a județului,
Având în vedere prevederile art.126 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală,
În temeiul prevederilor art.109 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște:

Art.1. Se aprobă darea în folosința gratuită a Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilități de prelungire, a unei părți din imobilul fostului Centru de Primire a Leagănului de Copii din str. Trebely nr.7, compus din 7 camere și anexe, în suprafață de 120 mp.
Art.2. Se aprobă darea în folosința gratuită a Asociației Naționale a Familiilor și Familiilor Mari din România, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilități de prelungire, a unei părți din imobilul fostului Centru de Primire a Leagănului de Copii din str. Trebely nr.7, compus din 2 camere și anexe, în suprafață de 40 mp.
Art.3. De ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri răspunde Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția economică
Nr.3284/23.III.2006
Dosar IV.C/1

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită, pe termen limitat, a unor spații de birou dintr-un imobil proprietatea publică a județului

Agenția Națională Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mure, cu adresa nr.1897623 din 15 martie 2006, solicită darea în folosință gratuită a unor spații din imobilul disponibil situat în curtea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, pentru amenajarea sediului Centrului - birouri și cabinete pentru evaluare și consiliere.
Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș a funcționat până la această dată în imobilul din str. Bartok Bela nr.1, care este în curs de retrocedare.
Asociația Națională a Familiilor și Familiilor Mari din România, cu adresa nr.11 din 17 martie 2006, solicită un spațiu de birou și depozit, deoarece imobilul în care funcționează în prezent, situat în Tîrgu Mureș, str. Liviu Rebreanu nr.19, a fost retrocedat proprietarului.
Având în vedere faptul că atât Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, cât și Asociația Familiilor și Familiilor Mari desfășoară activități de utilitate publică și binefacere pentru populația județului, în conformitate cu prevederile art.126 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală, propunem darea în folosință gratuită, pe termen limitat, a unor spații din imobilul disponibil aflat în curtea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.
Față de cele de mai sus propunem aprobarea proiectului de hotărâre anexat.

 

DIRECTOR ECONOMIC
Bartha Iosif

 

VĂZUT
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel