R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 29
din 30 martie 2006
privind numirea domnului ing. Șerban Radu în funcția de director general și președinte al Consiliului de Administrație la S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A.


Consiliul Județean Mureș,
Văzând expunerea de motive a Serviciului Resurse Umane, Consilieri Președinte nr.4063 din 29 martie 2006,
În conformitate cu prevederile Statutului S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A., aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr.36/1998,
Având în vedere prevederile Legii nr.31/1991, republicată privind societățile comerciale,
În temeiul art.104 lit."h" și art.109 din Legea administrației publice locale nr.215/2001,

hotărăște :

Art.1. Cu data de 1 aprilie 2006, domnul ing. Șerban Radu se numește în funcția de director general și președinte al Consiliului de Administrație la S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A.
Art.2. Prezenta hotărâre se comunică S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A., care răspunde de executarea acesteia.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
Serviciul Resurse Umane,
Consilieri Președinte
Nr. 4063 din 29 martie 2006

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind numirea domnului ing. Șerban Radu în funcția de director general și președinte al Consiliului de Administrație la S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A.

Conducerea executivă a Consiliul Județean Mureș, a procedat la organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea postului de director general și președinte al Consiliului de Administrație la S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A.
Comisia de concurs a fost numită prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Mureș, nr. 13/2006, fiind constituită din Reprezentantul Adunării Generale a Acționarilor, directori și specialiști din aparatul propriu, care au procedat la examinarea candidaților conform prevederilor legale în vigoare. Concursul s-a desfășurat în data de 27 martie 2006 proba scrisă și în data de 29 martie, interviul (proba orală). Rezultatele obținute de candidați, au fost consemnate în procesul verbal și afișate la sediul autorității.
Văzând rezultatele obținute de candidați, comisia a declarat " reușit" la concurs pe domnul ing. Șerban Radu, care a realizat media cea mai mare (opt și unsprezece), și a dovedit o bună pregătire teoretică și cunoașterea problemelor cu care se confruntă societatea, în această etapă de restructurare și reorganizare a activității. Luând în considerare aspectele arătate mai sus, președintele comisiei, recomandă Consiliului Județean Mureș, numirea acestuia în funcția de director general și președinte al Consiliului de Administrație la S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A., începând cu data de 1 aprilie 2006.
Având în vedere cele de mai sus, se supune spre aprobare proiectul de hotărâre privind numirea domnului ing. Șerban Radu în funcția de director general și președinte al Consiliului de Administrație, la S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A.

ȘEF SERVICIU,
Elena Gâlea