R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 25
din 16 februarie 2006
privind modificarea componenței comisiei de amenajare a teritoriului și urbanism,comisiei social-culturale și a comisiei juridice, ordine publică și integrare europeană


Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de motive nr.1530/7.II.2006 la proiectul de hotărâre privind modificarea componenței comisiei de amenajare a teritoriului și urbanism,comisiei social-culturale și a comisiei juridice, ordine publică și integrare europeană, precum și avizele comisiilor de specialitate,
Având în vedere prevederile art.29 și art.30 din Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea nr.61/2004 cu modificările și completările ulterioare, republicat în decembrie 2004,
În temeiul art.56 și a art.109 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște :

Art.1. Se modifică componența comisiilor pe domenii de specialitate aprobată prin Hotărârea Consiliului Județean nr.6/2004 așa cum a fost modificată ulterior prin Hotărârile Consiliului Județean nr.2/2005 și nr.127/2005,după cum urmează :
- doamna consilier Magyarosi Erzsébet trece de la Comisia juridică,ordine publică și integrare europeană la Comisia de amenajare a teritoriului și urbanism.
- domnul consilier Venczi Vidor János trece de la Comisia juridică,ordine publică și integrare europeană la Comisia social-culturală.
Art.2. Hotărârea Consiliului Județean nr.6/2004 privind constituirea comisiilor de specialitate,modificată prin Hotărârile Consiliului Județean nr.2/2005 și respectiv nr.127/2005 și prin prezenta, se va republica în monitorul Oficial al Județului, cu modificările aprobate.
Art.3. Prezenta hotărâre se comunică doamnei consilier Magyarosi Erzsébet și domnului consilier Venczi Vidor János prin grija Direcției Juridice și Administrație Publică.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
CONSILIUL JUDEȚEAN

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind modificarea componenței comisiei de amenajare a teritoriului și urbanism,comisiei social-culturale și a comisiei juridice,ordine publică și integrare europeană


Prin cererile depuse la Consiliul Județean Mureș, doamna consilier Magyarosi Erzsébet și domnul consilier Venczi Vidor János solicită trecerea la Comisia de amenajare a teritoriului și urbanism și respectiv Comisia social - culturală.
Doamna consilier Magyarosi Erzsébet motivează solicitarea de trecere la Comisia de amenajare a teritoriului și urbanism, prin faptul că domnul Brassay Zsombor, reprezentant al formațiunii UDMR a demisionat din funcția de consilier, în locul dânsului a fost validat domnul Bartha Barna, de profesie jurist și care a fost ales în Comisia juridică, ordine publică și integrare europeană, prin HCJ nr.127/29.09.2005, iar în locul vacant din comisia de amenajare a teritoriului și urbanism, solicită alegerea dânsei.
Domnul consilier Venczi Vidor János motivează solicitarea de trecere la Comisia social - culturală prin faptul că activitatea profesională pe care o desfășoară și ca reprezentant al etniei rromilor, consideră că activitatea dânsului în această comisie este mai eficientă.
Având în vedere solicitările prezentate și ținând cont de prevederile art.29 și art.30 din Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Județean Mureș, aprobat prin Hotărârea nr.61/2004 cu modificările și completările ulterioare, republicat în decembrie 2004, propunem adoptarea proiectului de hotărâre anexat.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke

 

SECRETAR GENERAL
Togănel Ioan