R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 14
din 16 februarie 2006
privind acceptul donației acordate Consiliului Județean Mureș de " Protezione Civile" din Bolzano- Alto Adige, Italia și stabilirea destinației acesteia


Consiliul Județean Mureș,
Analizând Expunerea de motive nr.1408/3.02.2006 prezentată de Direcția Economică, precum și avizele comisiilor de specialitate,
În conformitate cu prevederile art.123 alin.(3) din Legea nr.215 privind administrația publică locală și în temeiul prevederilor art.109 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște :

Art.1 Se acceptă donația acordată Consiliului Județean Mureș, de " Protezione Civile" din Bolzano - Alto Adige, Italia, constând dintr-un autovehicul pentru uz special ,ambulanță tip Wolksvagen 25 DG 23 135 299 ( VW TD2 4x4), fabricată în anul 1986.
Art.2 Se aprobă destinația donației către Serviciul " Salvamont" din subordinea Consiliului Județean , care va utiliza ambulanța pentru intervenții de urgență, împreună cu personalul SMURD.
Art.3 De îndeplinirea prevederilor prezentei hotărâri răspunde Direcția Economică și șeful serviciului " Salvamont".
Art.4 Prezenta hotărâre se comunică Direcției Economice( Compartiment Patrimoniu și birou contabilitate) și serviciului public "Salvamont".

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția Economică

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind acceptul donației acordate Consiliului Județean Mureș de " Protezione Civile" din Bolzano- Alto Adige, Italia și stabilirea destinației acesteia


Consiliul Județean Mureș a primit ca donație, din partea Serviciului de Salvare Montană din Meran, integrat activității de protecție civilă " Protezione Civile" din Bolzano - Alto Adige, Italia, un autovehicul pentru uz special, ambulanță tip Volksvagen 25 DG 23 135 299 , fabricat în anul 1986.
Autovehiculul este realizat special pentru salvări din teren accidentat, fiind destinat prin actul de donație pentru a fi utilizat de către Serviciul Salvamont și personalul SMURD.
Având în vedere necesitățile stringente ale unei ambulanțe pentru misiuni de salvare montană , ținând cont de prevedeile actului de donație se propune acceparea donației și repartizarea acesteia Serviciului Public " Salvamont", din subordinea Consiliului Județean.

 

DIRECTOR
Bartha Iosif

 

VĂZUT
VICEPREȘEDINTE
Emil Groza