R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 65
din 23 iunie 2005
privind aprobarea Programului județean de îngrijire socio-medicală la domiciliu și a Convenției de colaborare cu Asociația CARITAS Alba Iulia - Filiala Târgu Mureș

Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de Motive nr. 21.520/17.V.2005 a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș,
În conformitate cu prevederile Legii nr.705/2001 privind sistemul național de asistență socială și a Legii nr.17/2000 privind asistența socială a persoanelor vârstnice,
În temeiul art.104 alin.1 lit."o" și "s" și art.109 din Lege4a nr.215/2001 privind administrația publică locală,

h o t ă r ă ș t e :

Art. 1. - Se aprobă Programul județean de îngrijire socio-medicală la domiciliu, conform anexei nr.1, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2. Se aprobă Convenția de Colaborare cu Asociația CARITAS Alba Iulia - Filiala Tîrgu Mureș, conform anexei nr.2, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.3. Direcția Buget, Finanțe și Asistență Economică va propune Consiliului Județean Mureș modificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2005 în sensul asigurării fondurilor necesare pentru aplicarea Planului județean de asistență socio-medicală la domiciliul.
Art.4. Doamna Lokodi Edita Emöke, președintele Consiliului Județean Mureș, se împuternicește cu semnarea convenției de colaborare prevăzută la art.2.
Art.5. De ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâre răspunde Direcția Buget, Finanțe, și Asistență Economică și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Togănel Ioan