R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR.53
din 23 iunie 2005
privind constituirea Comisiei de analiză a activității S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A. în vederea formulării de propuneri Consiliului Județean Mureș în privința măsurilor ce urmează a fi luate pentru rentabilizarea activității societății și asigurarea serviciului public de administrare a drumurilor județene


Consiliul Județean Mureș,
Având în vedere necesitatea efectuării unei analize privind activitatea S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A.,
Luând în considerare prevederile art.135 din Legea nr.31/1990 privind societățile comerciale, republicată, cu modificările și completările ulterioare,
În temeiul art. 109 din Legea nr.215/2001, privind administrația publică locală,

h o t ă r ă ș t e :

Art.1. Se constituie Comisia de analiză a activității S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A. în vederea formulării de propuneri Consiliului Județean Mureș în privința măsurilor ce urmează a fi luate legat de privatizarea sau restructurarea societății, în următoarea componență:
-Alexandru - Petru Frătean - vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș;
-Balogh Iosif - consilier județean;
-Teodor Giurgea - consilier județean;
-Mircea Radu - consilier județean;
-Nicoleta Bochiș - director executiv D.T.D.P.J.I.
Art.2. Comisia va analiza activitatea societății, rezultatele managementului acesteia, precum și starea tehnică a bazei materiale, urmând să prezinte concluziile în ședința Consiliului Județean Mureș din luna septembrie 2005, cu propuneri în privința măsurilor ce urmează a fi adoptate de consiliu în calitate de acționar unic al S.C. "Drumuri și Poduri Mureș" S.A., în vederea rentabilizării activității societății și asigurării serviciului public de administrare a drumurilor județene.
Art.3. Prezenta hotărâre se comunică persoanelor nominalizate la art.1, care vor răspunde de aducerea sa la îndeplinire.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Togănel Ioan