R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 156
din 20 decembrie 2005
pentru aprobarea Convenției de colaborare dintre Consiliul Județean Mureș prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii (IEESR)

Consiliul Județean Mureș,
Văzând Expunerea de motive nr.14.325/14.XII.200, privind aprobarea Convenției de colaborare dintre Consiliul Județean Mureș prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii (IEESR) și avizele comisiilor de specialitate
În conformitate cu prevederile Legii nr.705/2001 privind sistemul de asistență socială, a Ordonanței Guvernului nr.68/2003 privind serviciile sociale, cu modificările și completările ulterioare, al art.7 din Legea nr.217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie, modificată și completată prin Ordonanța Guvernului nr.95/2003,
În temeiul art.104 alin.1 lit."r" și "s", precum și al art.109 din Legea 215/2001 privind administrația publică locală,

hotărăște:

Art.1. Se aprobă Convenția de colaborare dintre Consiliul Județean Mureș prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii (IEESR), conform Anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
Art.2. Doamna Lokodi Edita Emöke, președintele Consiliului Județean Mureș, se împuternicește cu semnarea Convenției de colaborare prevăzută la art.1.
Art.3. De ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri răspund Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș și Direcția Economică.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel