R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 139
din 27 octombrie 2005
privind darea în folosință gratuită a unor spații din imobilul ce aparține domeniului public județean, situat în Tîrgu Mureș, str.Revoluției nr.45


Consiliul Județean Mureș,
Analizând Expunerea de motive nr.12620/18.10.2005 a Direcției Economice, precum și avizul comisiilor de specialitate,
În conformitate cu art.109 și 126 din Legea nr.215/2001 privind administrația publică locală,

h o t ă r ă ș t e :

Art. 1. Se aprobă darea în folosință gratuită pe o perioadă de 1 an, Uniunii Democrate a Rromilor și Țiganilor și Fundației CASROM, a 3 spații în suprafață de 103,6 mp, din Corpul B al imobilului ce aparține domeniului public județean, situat în Tîrgu Mureș, str.Revoluției nr.45.
Art.2. De îndeplinirea prezentei hotărâri răspunde Direcția Economică, Direcția Județeană de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, Uniunea Democrată a Rromilor și Țiganilor și Fundația CASROM.
Art.3. Prezenta hotărâre se comunică: Direcției Economice, Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, Uniunii Democrate a Rromilor și Țiganilor și Fundației CASROM.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN
Direcția Economică
Nr. 12620/18.10.2005

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită a unor spații din imobilul ce aparține domeniului public județean, situat în Tîrgu Mureș, str.Revoluției nr.45

Imobilul, clădire - Casa de copii cu școală ajutătoare (Centrul de plasament nr.3), situat în Tîrgu Mureș. str.Revoluției nr.45, aparține domeniului public județean, atestat prin H.G. nr.964/2002, la poziția nr.268 din Anexa nr.1 la hotărâre.
Acest imobil a fost dat în administrarea Direcției Județene de Asistență Socială și Protecție a Copilului, fiind folosit de Centrul de Plasament nr.3.
Prin aplicarea strategiei naționale în domeniul drepturilor copilului vor fi desființate centrele de plasament, copiii instituționalizați fiind mutați în case de tip familial. În acest sens, în județul Mureș, ca urmare a derulării Programului "Copiii mai întâi", s-a desființat Centrul de plasament nr.3, eliberându-se astfel unele spații din imobilul situat în str.Revoluției nr.45.
Prin adresa nr.3292/25.03.2005 pe care o anexăm prezentei hotărâri, Uniunea Democrată a Rromilor și Țiganilor și Fundația CASROM solicită darea în folosință gratuită a trei spații în suprafață de 103,4 mp situate în Corpul B al imobilului mai sus menționat, identificate în planul de situație alăturat, cu destinație de birouri și sală de repetiții pentru desfășurarea activităților specifice.
Având în vedere cele expuse, propunem aprobarea proiectului de hotărâre anexat.

 

DIRECTOR,
Bartha Iosif

 

Văzut,
VICEPREȘEDINTE
Emil Groza