R O M Â N I A
JUDEȚUL MUREȘ
CONSILIUL JUDEȚEAN

HOTĂRÂREA NR. 134
din 27 octombrie 2005
privind modificarea componenței Comisiei pentru Protecția Copilului Mureș


Consiliul Județean Mureș,
Având în vedere expunerea de motive a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, precum și avizul comisiilor de specialitate,
Văzând prevederile art. 104 din Legea nr. 272/2004, privind protecția și promovarea drepturilor copilului și art.4 din Hotărârea de Guvern nr. 1437/2004, privind organizarea și funcționarea comisiei pentru protecția copilului.
În temeiul art. 104, litera ,,m" și 109 din Legea nr. 215/2001, privind administrarea publică locală,

hotărăște:

Art.1. Se modifică componența Comisiei pentru protecția copilului, aprobată prin Hotărârea nr. 58 din 16 decembrie 2004, în sensul că ,
- domnul Florin Dumbravă - director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, se numește în locul domnului Domby Carol;
- doamna Susana Maria Ganță, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Mureș, se numește în locul domnului Someșan Stefan.
Art.2. De executarea prezentei Hotărâri răspunde Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

 

PREȘEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemnează
SECRETAR GENERAL
Ioan Togănel

 


ROMÂNIA
CONSILIUL JUDEȚEAN MUREȘ
DIRECȚIA GENERALĂ
DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ
Nr.14941./14.10.2005

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotărâre privind modificarea componenței Comisiei pentru protecția copilului Mureș

Prin Hotărârea Consiliului județean nr. 58 din 16 decembrie 2004 s-a stabilit componența Comisiei pentru protecția copilului, în conformitate cu prevederile art. 104 din Legea nr. 272/2004, privind protecția și promovarea drepturilor copilului și art.5, alin. 1 din Hotărârea de Guvern nr. 1437/2004, privind organizarea și funcționarea comisiei pentru protecția copilului.
Modificarea privește membrii comisiei în sensul că, prin lege se prevede că, vicepreședintele comisiei este directorul executiv al Direcției generale de asistență socială și protecția copilului, precum că, printre membrii este și un psihopedagog cu experiență în educația specială, reprezentant al Inspectoratului școlar județean.
În urma eliberării domnului Domby Carol din funcția de director executiv al Direcției generale de asistență socială și protecția copilului și a domnului Someșan Stefan din funcția de inspector general al Inspectoratului școlar, supunem spre aprobarea Consiliului Județean componența actualizată a comisiei prin numirea domnului Florin Dumbravă, director executiv al direcției, în funcția de vicepreședinte a comisiei în locul domnului Domby Carol și numirea ca membru al comisiei pe doamna Suzana Maria Ganță, inspector școlar general, - desemnat de inspectoratul școlar , - în locul domnului Someșan Stefan.

 

Director executiv,
Florin Dumbravă

 

Văzut:
Secretar general,
Ioan Togănel