R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN

HOTÃRÂREA NR.20
din 26 august 2004
privind aprobarea pretului de achizitionare a terenurilor necesare continuarii constructiei drumului de acces la Parcul Industrial - Platforma Vidrasau Ungheni si largirea platformei Aeroportului Tirgu Mures

Consiliul Judetean Mures,
Având in vedere expunerea de motive nr.7268/19.08.2004 privind aprobarea pretului de achizitionare a terenurilor necesare continuarii construirii Drumului de acces la Parcul Industrial - Platforma Vidrasau - Ungheni si largirii platformei Aeroportului Tirgu Mures si Raportul de evaluare a terenurilor din zona acestor obiective efectuat cu ocazia achizitionarii unei suprafete de 9454 mp., in anul 2003, pentru drumul de acces la Parcul Industrial - Platforma Vidrasau - Ungheni.
In temeiul prevederilor art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

hotaraste:

Art.1. Se aproba achizitionarea terenului necesar continuarii Drumului de acces la Parcul Industrial - Platforma Vidrasau - Ungheni si pentru largirea platformei Aeroportului Tirgu Mures, la pretul de 4 EUR/m2.

Art.2. De executarea prezentei hotarâri raspund: Directia juridica si administratie publica si Directia buget, finante si asistenta economica.

 

PRESEDINTE
Lokodi Edita Emöke
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan