ROMÂNIA
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN
Directia Generala Buget-Finante
si Asistenta Economica
Nr. 11.691/01.12.2004

EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de hotarâre privind modificarea si completarea prevederilor Hotarârii nr.28/25 martie 2004, privind componenta Comisiei Judetene de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap pentru Adulti Mures


Prin Hotarârea Consiliului Judetean Mures nr.28/25.03.2004 s-au adus unele modificari si completari in componenta Comisiei Judetene de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap pentru Adulti si s-a stabilit totodata cuantumul indemnizatiei de sedinta ce revine membrilor comisiei, cuantum ce nu poate depasi salariul mediu net pe economie din luna ianuarie a fiecarui an. Cele de mai sus au fost stabilite in baza prevederilor O.G. nr.14/2003 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Handicap. Legea nr.467/2004 aduce unele modificari si completari ale prevederilor O.G. nr.14/2003 referitor la indemnizatiile lunare brute cuvenite membrilor comisiei de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap, precizând ca aceste indemnizatii sunt in cuantum lunar brut ce nu poate depasi 20% din indemnizatia presedintelui Consiliului Judetean si se acorda proportional ca numarul de sedinte la care a participat in luna respectiva.
Vazând modificarile normative de mai sus, precum si propunerea conducerii Directiei Judetene de Asistenta Mures nr.4810/2004, supunem spre analiza si aprobare, modificarea si completarea art.3 din Hotarârea Consiliului Judetean Mures nr.28/2004, referitor la modul de stabilire a cuantumului indemnizatiei membrilor comisiei, potrivit proiectului de hotarâre alaturat.

 

VICEPRESEDINTE
Emil Groza
  SEF SERVICIU
Elena Gâlea