CONSILIUL JUDETEAN MURES
DIRECTIA GENERALÃ PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR COPILULUI
Tg-Mures, Str. Gheorghe Marinescu nr.62, Telefon: 211699; Fax: 211012

Nr._______/_________


EXPUNERE DE MOTIVE
la proiectul de Hotarâre a Consiliului Judetean Mures
privind transformarea functiei publice de referent III. asistent in inspector I. asistent pe statul de functii al Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului Mures


Directia Generala Pentru Protectia Drepturilor Copilului Mures functioneaza cu 1.045 posturi din care 48 functii publice conform Hotarârii Consiliului Judetean Mures nr.41/19.06.2003.
In cursul anului 2004 d-l PETRISOR ADRIAN si-a finalizat studiile superioare in specialitatea in care isi desfasoara activitatea si a solicitat incadrarea pe functia publica conform studiilor.
In conformitate cu Statul de functii al D.G.P.D.C. Mures aprobat cu avizul nr.4261/05.06.2003 al Agentiei Nationale al Functionarilor Publici, susnumitul a fost numit in functia publica de referent III. asistent in cadrul Compartimentului Contabilitate.
Având in vedere prevederile art.28 alin.(4) din O.U.G. nr.123/2003 privind cresterile salariale ce se vor acorda personalului din sectorul bugetar, potrivit careia "Promovarea in conditiile legii, a persoanelor incadrate in functia de debutant, precum si a celor care au absolvit studii la nivel superior in specialitatea in care isi desfasoara activitatea se face prin transformarea postului pe care acestea sunt incadrate intr-un post de nivel superior" se propune transformarea postului din:
- referent III. asistent in - inspector I. asistent
In urma transformarilor nu se va modifica numarul de functii publice aprobate de A.N.F.P. si nici gradul acestora.

 

DIRECTOR EXECUTIV,
Domby Carol
 

Vazut:
SECRETAR GENERAL,
Ioan Toganel