R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


H O T Ã R Â R E A NR. 56
din 27 mai 2004
privind aprobarea Conventiei de colaborare pentru derularea proiectului de infiintare a adapostului pentru victimele violentei domestice si darea in folosinta gratuita a unui imobil din domeniul public judetean

Consiliul Judetean Mures,
Analizând Expunerea de motive a Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica nr. 4321/20.05.2004,
In conformitate cu Legea nr.705/2001 privind sistemul national de asistenta sociala, cu prevederile O.U.G. nr.68/2003 privind serviciile sociale,
In temeiul art.126 si a art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1 Se aproba Conventia de colaborare dintre Consiliul Judetean, Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Institutul Est European de Sanatate a Reproducerii privind derularea proiectului de infiintare a adapostului pentru victimele violentei domestice.
Art.2 Se aproba darea in folosinta gratuita a imobilului din domeniul public judetean, situat in Târgu Mures, str.Moldovei, nr.1, Institutului Est European de Sanatate a Reproducerii, pe perioada derularii proiectului de infiintare a adapostului pentru victimele violentei domestice.
Art.3 Pentru indeplinirea prezentei hotarâri raspunde Directia Buget-Finante si Asistenta Economica, Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Institutul Est European de Sanatate a Reproducerii.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan