R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


H O T Ã R Â R E A  NR. 50
din 27 mai 2004
privind aprobarea preturilor si tarifelor de producere si distributie la apa potabila pentru localitatile din mediul rural deservite de S.C. "Servicii Tehnice Comunale Sovata" S.A.


Consiliul Judetean Mures,
Vazând Expunerea de motive nr.4375/21.05.2004 prezentata de Directia Buget-Finante si Asistenta Economica,
In conformitate cu prevederile art.83 din H.G. nr.1591/2002 privind aprobarea Regulametul cadru de organizare si functionare a serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare, art.32 lit."e" din O.G.nr.32/2002 privind organizarea si functionarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare, art.2 alin.3 din O.G. nr.35/2003 pentru modificarea si completarea unor prevederi legale privind serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare si serviciile publice de salubrizare a localitatilor, a art.1 alin.7 din O.G. nr.34/2004 pentru modificarea si completarea unor dispozitii legale privind serviciile publice de gospodarie comunala,
In temeiul prevederilor art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1 Se aproba preturile si tarifele de producere si distributie la apa potabila pentru localitatile din mediul rural deservite de S.C. "Servicii Tehnice Comunale Sovata" S.A., in baza avizului nr.1276 din 19.05.2004 a Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Serviciilor de Gospodarie Comunala conform anexei, care face parte din prezenta hotarâre.
Art.2 De indeplinirea prezentei hotarâri raspunde Directia Buget-Finante si Asistenta Economica si S.C. "Servicii Tehnice Comunale Sovata" S.A.
Art.3 Prezenta hotarâre se comunica Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica, S.C. "Servicii Tehnice Comunale Sovata" S.A. si Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Serviciilor de Gospodarie Comunala.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan