R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


H O T Ã R Â R E A NR. 41
din 27 aprilie 2004
privind transmiterea in administrare a imobilului apartinând domeniului public judetean,
situat in Tg.Mures, str.Trebely, nr.7


Consiliul Judetean Mures,
Analizând Expunerea de motive a Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica nr. 3356/20.04.2004 ,
In conformitate cu articolele 12 si 16 (2) din Legea nr. 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia,
In temeiul art.109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1 Se retrage dreptul de administrare Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului Mures asupra imobilului din domeniul public judetean, situat in Tg.Mures, str.Trebely, nr.7.
Art.2 (1) Se aproba transmiterea in administrare a imobilului de mai sus catre Directia Judeteana de Asistenta Sociala Mures, stabilindu-se sediul institutiei la aceasta adresa.
(2) Datele de identificare a imobilului sunt prezentate in anexa ce face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.3 Directia Judeteana de Asistenta Sociala Mures poate inchiria, cu respectarea prevederilor legale in materie, spatii din administrare, pentru activitati de asistenta sociala. Inchirierea spatiilor pentru alte activitati, precum si schimbarea destinatiei unor spatii se va face numai cu aprobarea Consiliului Judetean, prin hotarâre.
Din veniturile realizate la Contractele de inchiriere, cota de 50% ramâne la dispozitia institutiei, iar diferenta se va vira la Consiliul Judetean.
Art.4 De indeplinirea prezentei hotarâri raspunde directorul Directiei Judetene de Asistenta Sociala Mures.
Art.5 Prezenta hotarâre se comunica Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica, Directiei Judetene de Asistenta Sociala Mures si Directiei Generale pentru Protectia Drepturilor Copilului Mures.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan