R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTARÂREA NR. 33
din 25 martie 2004

privind avizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) si a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru obiectivul de investitie "Depozit ecologic zonal in judetul Mures - Ungheni"


Consiliul Judetean Mures,
Vazând Expunerea de motive nr. 2367/17.03.2004, a Serviciului Urbanism si Amenajarea Teritoriului, privind avizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) si a Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru obiectivul de investitie "Depozit ecologic zonal in judetul Mures - Ungheni", precum si Avizele Unice nr.19/16.03.2004 si nr.20/16.03.2004 ale Comisiei tehnice de avizare a documentatiilor de amenajare teritoriului si urbanism,
Având in vedere prevederile articolului nr.56, alineat (1) din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul,
In temeiul articolului 109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1. (1) Se avizeaza Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru obiectivul de investitie "Depozit ecologic zonal in judetul Mures - Ungheni"ce se situeaza in teritoriile administrative ale comunelor Ungheni si Sinpaul, judetul Mures.
(2) Avizul Unic nr.19/2004 al Comisiei tehnice de avizare a documentatiilor de amenajarea teritoriului si urbanism, anexat, face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.2. (1) Se avizeaza Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru obiectivul de investitie "Depozit ecologic zonal in judetul Mures - Ungheni".
(2) Avizul Unic nr.20/2004 al Comisiei tehnice de avizare a documentatiilor de amenajarea teritoriului si urbanism, anexat, face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.3. Beneficiarul investitiei, va obtine toate avizele prevazute de lege, in vederea aprobarii acestor documentatii de catre Consiliile locale ale comunelor Ungheni si Sinpaul.


PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan



ROMÂNIA
CONSILIUL JUDETEAN MURES
Comisia tehnica amenajarea
teritoriului si urbanism

AVIZ UNIC NR. 19
din 16.03.2004
privind PLAN URBANISTIC ZONAL
DEPOZIT ECOLOGIC ZONAL UNGHENI, judetul MURES

Faza de proiectare: PUZ
Beneficiar: Primariile Ungheni si Sinpaul
Consiliul Judetean Mures
Proiectant: CONSILIUL JUDETEAN MURES -S.U.A.T.
Simbol proiect: 06/2002

Comisia tehnica de amenajarea teritoriului si urbanism constituita prin HOTARIREA nr.34/11.06.2002, a Consiliului Judetean Mures, analizând in sedinta din data de 16.03.2004 Planul Urbanistic Zonal pentru amplasarea "DEPOZIT ECOLOGIC ZONAL UNGHENI", judetul MURES, in teritoriile administrative ale comunelor Ungheni si Sinpaul, constatând ca documentatia prezentata respecta Cadrul-continut si procedura de avizare din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul precum si a "Ghidului privind elaborarea si aprobarea regulamentelor locale de urbanism" indicativ GM-007-2000 al MLPAT, acorda:

AVIZ FAVORABIL

pentru Plan Urbanistic Zonal privind amplasarea "DEPOZIT ECOLOGIC ZONAL UNGHENI", judetul Mures, cu urmatoarele conditii:
- introducerea in intravilanul localitatii Recea a suprafetei de 17,42 ha, cu respectarea urmatorilor indicatori: POT=1,4-:- 1,0 %, CUT=0,11-:-0,16.
- intocmirea studiului de evaluare a impactului asupra mediului, ca parte integranta a planurilor de amenajare a teritoriului si a planurilor de urbanism, conform metodologiei din reglementarea tehnica indicativ: GM 008-2000 aprobata cu Ordinul comun al MAPPM nr.214/RT/1999 si al MLPAT nr.16/NN/1999.
La realizarea lucrarilor, rezultate ca necesare, se vor intocmi PUD-uri prin grija beneficiarilor de lucrari.
Detinatorii obiectivelor si utilitatilor existente in zona, vor executa lucrarile necesare in conformitate cu prevederile prezentului PUZ. Toate studiile, documentatiile de urbanism si documentatiile tehnice de specialitate, rezultate din PUZ ca necesare, se vor proiecta si executa de catre societati de specialitate, in baza avizelor si acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  SECRETAR
arh.Dunca Doru



ROMANIA
CONSILIUL JUDETEAN MURES
Comisia tehnica amenajarea
teritoriului si urbanism

AVIZ UNIC NR. 20
din 16.03.2004
privind PLAN URBANISTIC DE DETALIU
DEPOZIT ECOLOGIC ZONAL UNGHENI, judetul MURES


Faza de proiectare: PUD
Beneficiar: Primaria UNGHENI
Consiliul Judetean Mures
Proiectant: CONSILIUL JUDETEAN MURS - S.U.A.T.
Simbol proiect: 05/2002

Comisia tehnica de amenajarea teritoriului si urbanism constituita prin HOTARIREA nr.34/11.06.2002, a Consiliului Judetean Mures, analizând in sedinta din data de 16.03.2004 Planul Urbanistic de Detaliu pentru amplasarea "DEPOZIT ECOLOGIC ZONAL UNGHENI", comuna Ungheni, constatând ca documentatia prezentata respecta Cadrul-continut si procedura de avizare din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul precum si a "Ghidului privind metodologia de elaborare si continutul cadru PUD-reglementare tehnica", indicativ GM-009-2000 al MLPAT, acorda:

AVIZ FAVORABIL

pentru Plan Urbanistic de Detaliu privind amplasarea "DEPOZIT ECOLOGIC ZONAL UNGHENI", judetul Mures, cu urmatoarele conditii:
- Prin proiectul tehnic se vor definitiva amplasamentele si se vor detalia toate lucrarile si constructiile Depozitului ecologic.
La realizarea lucrarilor se vor respecta urmatorii indicatori:
POT=11,4-:- 17,0 %
CUT=0,11-:-0,16
Detinatorii obiectivelor si utilitatilor existente in zona, vor executa lucrarile necesare in conformitate cu prevederile prezentului PUD. Toate lucrarile aferente, rezultate din PUD ca necesare, se vor proiecta si executa de catre societati de specialitate, in baza avizelor si acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  SECRETAR
arh.Dunca Doru