R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTARÂREA NR. 32
din 25 martie 2004
privind avizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru obiectivul de
investitie "Drum de acces la Parcul Industrial Mures - Platforma Vidrasau", comuna Ungheni


Consiliul Judetean Mures,
Vazând Expunerea de motive nr. 2415/18.03.2004, a Serviciului Urbanism si Amenajarea Teritoriului, privind avizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru obiectivul de investitie "Drum de acces la Parcul Industrial Mures - Platforma Vidrasau", precum si Avizul Unic nr.1/02.03.2004 al Comisiei tehnice de avizare a documentatiilor de amenajare teritoriului si urbanism,
Având in vedere prevederile articolului nr.56, alineat (1) din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul,
In temeiul articolului 109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1. Se avizeaza Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru obiectivul de investitie Drum de acces la Parcul Industrial Mures - Platforma Vidrasau "ce se situeaza in intravilanul localitatii Recea, comuna Ungheni.
Art.2. Avizul Unic nr.1/2004 al Comisiei tehnice de avizare a documentatiilor de amenajarea teritoriului si urbanism, anexat, face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.3. Beneficiarul investitiei, va obtine toate avizele prevazute de lege, in vederea aprobarii acestei documentatii de catre Consiliul local al comunei Ungheni.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan

 


ROMANIA
CONSILIUL JUDETEAN MURES
Comisia tehnica amenajarea
teritoriului si urbanism

AVIZ UNIC NR. 1
din 02.03.2004

privind PLAN URBANISTIC ZONAL
pentru amplasarea DRUMULUI DE ACCES LA PARCUL INDUSTRIAL MURES


Faza de proiectare: PUZ
Beneficiar: Primaria UNGHENI
CONSILIUL JUDETEAN MURES
Proiectant: CONSILIUL JUDETEAN MURES TÂRGU-MURES
Simbol proiect: 09/2003

Comisia tehnica de amenajarea teritoriului si urbanism constituita prin HOTARIREA nr.34/11.06.2002, a Consiliului Judetean Mures, analizând in sedinta din data de 02.03.2004 Planul Urbanistic Zonal pentru amplasarea DRUM DE ACCES LA PARCUL INDUSTRIAL MURES localitatea RECEA, comuna Ungheni, constatând ca documentatia prezentata respecta Cadrul-continut si procedura de avizare din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul precum si a "Ghidului privind elaborarea si aprobarea regulamentelor locale de urbanism" indicativ GM-007-2000 la MLPAT, acorda:

AVIZ FAVORABIL

pentru Plan Urbanistic Zonal pentru amplasarea DRUM DE ACCES LA PARCUL INDUSTRIAL MURES, judetul Mures, cu urmatoarele conditii:
- introducerea in intravilanul localitatii Recea a suprafetei de 15,91 ha,
- intocmirea analizei de evaluare a impactului asupra mediului, ca parte integranta a planurilor de amenajare a teritoriului si a planurilor de urbanism, conform metodologiei din reglementarea tehnica indicativ: GM 008-2000 a MAPPM nr.214/RT/1999 si a MLPAT nr.16/NN/1999,
Pentru realizarea oricaror lucrari, cu exceptia drumului de acces la Parcul Industrial Mures, ce urmeaza a se amplasa pe terenurile din zona studiata, se vor elabora de catre beneficiari, Planuri Urbanistice de Detaliu cu respectarea reglementarilor din prezentul PUZ si cu incadrarea, in general in urmatorii indicatori: POT = 15,00 - 35,00%; CUT = 0,10 - 0,20.
Societatile comerciale, detinatoare ale obiectivelor si utilitatilor existente in zona, vor executa lucrarile necesare in conformitate cu prevederile prezentului PUZ.Toate lucrarile aferente, rezultate din PUZ ca necesare, se vor proiecta si executa de catre societati de specialitate, in baza avizelor si acordurilor solicitate prin Certificatul de urbanism.

 

p.PRESEDINTE
VICEPRESEDINTE
ing.Vasluian Ioan
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan