R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTARÂREA NR.12
din 29 ianuarie 2004
privind constituirea Comisiei de inventariere si preluare a arhivelor fostei unitati
de proiectare judetene (Institutul de Proiectare Judetean Mures)

Consiliul Judetean Mures,
Vazând Expunerea de motive nr. 476/20.01.2004, a Serviciului Urbanism si Amenajarea Teritoriului si a Directiei Tehnica Drumuri, Poduri Judetene si Investitii, privind realizarea inventarierii si preluarii arhivelor de la fostul Institut de Proiectare Judetean Mures, sau de la societatile comerciale desprinse din acesta;
In conformitate cu prevederile art.29.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii si unele masuri pentru realizarea locuintelor, asa cum a fost modificata si completata prin Legea nr.401/2003;
In temeiul articolului 109 din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,

h o t a r a s t e :

Art.1. Se aproba constituirea Comisiei de inventariere si preluare a studiilor si documentatiilor proprietatea judetului, de la S.C."PROIECT" S.A., in componenta prevazuta in anexa la prezenta hotarâre.
Art.2. Regulamentul de functionare al comisiei si metodologia inventarierii si preluarii documentelor, se va aproba prin dispozitia presedintelui Consiliului Judetean Mures.
Art.3. De executarea prezentei hotarâri, raspund: Serviciul de Urbanism si Amenajarea Teritoriului si Directia Tehnica Drumuri, Poduri Judetene si Investitii.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan