R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTÃRÂREA Nr. 8
din 29 ianuarie 2004
privind aprobarea preluarii Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures
in subordinea Consiliului Judetean Mures

Consiliul Judetean Mures,
Având in vedere prevederile Legii nr. 507/2003 a bugetului de stat pe anul 2004,
Vazând Expunerea de motive comuna a Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica si a Serviciului Resurse Umane si Consilieri Presedinte nr.505/2004 privind propunerea de preluare a Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures in subordinea Consiliului Judetean Mures si referatul de specialitate nr. 303/2004 al Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures,
In baza prevederilor art.104 aliniatul (1), litera "b" si "h" din Legea nr.215/2001 privind administratia publica locala,
In temeiul art.109 din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001,

h o t a r a s t e :

Art.1 (1) Se aproba preluarea Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures incepând cu data de 1 ianuarie 2004, ca serviciu public de interes judetean, cu personalitate juridica, având sediul in Tg.Mures, str.Gh.Doja nr.9, judetul Mures.
(2) Cu aceeasi data, personalul din cadrul Centrelor Locale de Consultanta Agricola care a fost finantat de catre primarii, se transfera in interesul serviciului la Centrul Judetean de Consultanta Agricola Mures.
Art.2 Se aproba organigrama, statul de functii si numarul de personal al Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures, conform anexelor nr.1 si 2, care fac parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.3 Se aproba Regulamentul de organizare si functionare al Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures, conform anexei nr.3, care face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.4 Finantarea activitatii Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures se asigura din sume transferate de la bugetul de stat, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli, aprobat de Consiliul Judetean Mures pentru anul 2004 prin Hotarârea nr.82/2003.
Art.5 Cu ducerea la indeplinire a prezentei hotarâri se insarcineaza directorul executiv al Directiei Buget-Finante si Asistenta Economica si directorul executiv al Centrului Judetean de Consultanta Agricola Mures.

 

PRESEDINTE
Ing. Virág György
  Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Toganel Ioan