R O M Â N I A
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN

HOTARÂREA Nr.42
din 27 august 2002

privind aprobarea asocierii Consiliului Judetean Mures cu consiliile locale ale oraselor Reghin, Sighisoara, Târnaveni, Ludus, Sovata si Iernut pentru constituirea Asociatiei Oraselor Mici si Mijlocii din judetul Mures si a statutului acesteia


Consiliul Judetean Mures,
Având in vedere Expunerea de motive nr.7025/20.08,2002a Directiei Buget - Finante si Asistenta economica, prin care se propune participarea Consiliului Judetean la crearea Asociatiei Oraselor Mici si Mijlocii din judetul Mures,
Vazând prevederile Ordonantei nr.26/ 30.01.2000 cu privire la asociatii si fundatii,
In temeiul prevederilor art104 lit. "r" si art.109 din Legea 215/2001, privind administratia publica locala,

hotaraste:

Art.1 Se aproba asocierea Consiliului Judetean Mures cu consiliile locale ale oraselor Reghin, Sighisoara, Târnaveni, Ludus, Sovata si Iernut pentru constituirea "Asociatiei Oraselor Mici si Mijlocii din judetul Mures".
Art.2 Se aproba Statutul "Asociatiei Oraselor Mici si Mijlocii din judetul Mures", conform anexei care face parte integranta din prezenta hotarâre.
Art.3 Se aproba plata din fondul Consiliului Judetean Mures a taxei de 1.000.000 lei pentru constituirea patrimoniului initial al asociatiei.
Art.4 Se imputerniceste domnul Virág György, presedintele Consiliului Judetean Mures, pentru semnarea actului constitutiv al asociatiei si sa reprezinte Consiliul Judetean in cadrul Asociatiei.
Art.5 De ducerea la indeplinire a prezentei hotarâri se incredinteaza Directia Buget - Finante si Asistenta Economica si Directia Juridica si Administratie Publica.


PRESEDINTE
Ing.Virag Gyorgy

Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Ioan Toganel