ROMÂNIA
JUDETUL MURES
CONSILIUL JUDETEAN


HOTARÂREA NR. 57
din 18 decembrie 2001

privind aprobarea Protocolului de intentie semnat intre Consiliul Judetean Mures, primaria comunei Ungheni si SC Agenda 21, SA, pentru realizarea obiectivului de investitie "Depozit ecologic la nivel regional in judetul Mures"


Consiliul Judetean Mures,
Vazând Expunerea de motive nr.10332/13.12.2001, a Directiei Urbanism si Amenajarea Teritoriului si Protocolul de Intentie incheiat intre Consiliul Judetean Mures, Primaria comunei Ungheni si SC "AGENDA 21" S.A. cu sediul in Bucuresti, str. Tunari nr.49, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr.J/407001/2001, cod fiscal R 1419300, reprezentata prin Administratorul Unic d-l Giuseppe Pileri, reprezentant al actionarului majoritar Grupul WASTE ITALIA SPA cu sediul in Italia-Milano, Corso Sempione 77,
In temeiul prevederilor art.109 din Legea administratiei publice locale nr.215/2001 privind administratia publica locala,

hotaraste :

Art.1. Se aproba Protocolul de Intentie semnat la data de 12.12.2001 intre Consiliul Judetean Mures, Primaria comunei Ungheni si SC "AGENDA 21" SA pentru realizarea obiectivului de investitie "Depozit ecologic la nivel regional in judetul Mures", in teritoriul administrativ al comunei Ungheni, ca alternativa la realizarea acestui obiectiv prin cofinantare de catre UE - Program ISPA.
Art.2. Prezenta Hotarâre si Protocolul de Intentie se vor transmite consiliilor locale interesate in solutionarea depozitarii deseurilor, in vederea adoptarii de hotarâri proprii, privind optiunea pentru una din variantele de finantare si executie.
Art.3. In baza hotarârilor adoptate de catre consiliile locale, pâna la 31 ianuarie 2002, se va definitiva forma finala a Protocolului, ca act prealabil semnarii contractului de asociere, in vederea constituirii unei societati in parteneriat public-privat, ce va avea ca obiect de activitate finantarea executiei si administrarea "Depozitului ecologic la nivel regional - Ungheni", judetul Mures.
Art.4. Cu ducerea la indeplinirea prezentei hotarâri se incredinteaza Directia Urbanism si Amenajarea Teritoriului si Directia Juridica si Administratie Publica.


PRESEDINTE
ing. Virág György

Contrasemneaza
SECRETAR GENERAL
Viorica Matei