Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

15 martie 2005

Elaborat de: Chetan Livia

 

 

Din agenda Președintelui Consiliului Județean Mureș pentru săptămâna 14-18 martie 2005:

 

Luni, 14 martie 2005: ora 10,00, doamna Președinte Lokodi Edita Emőke a primit o delegație din Tatabánya (Ungaria), care se interesa de posibilitatea de a deține teren în Parcul Industrial și Zona Industrială Ungheni.

 

Marți, 15 martie 2005: ora 10,00, doamna Președinte a convocat o reuniune a agenților de turism în vederea pregătirii participării la Târgul Internațional de Turism UTAZAS 2005 de la Budapesta,

                                              

                                               ora 11,00, doamna Președinte și domnul Vicepreședinte Alexandru Frătean s-au întâlnit cu doamna Adina Utes, reprezentantul pentru România și Bulgaria al Uniunii Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Germania. Dezvoltarea IMM-urilor în context european a constituit tema discuțiilor. După întrevedere, doamna Utes a făcut o vizită la Parcul Industrial.

 

                                               ora 15,00, este programată o întâlnire cu reprezentanții ARIS (Agenția Română pentru Investiții Străine) București și investitori francezi interesați de Parcul Industrial,

 

Miercuri, 16 martie 2005: ora 10,00, doamna Președinte va participa la Conferința Fundației „Bonus Pastor”. Cu această ocazie va avea loc Festivitatea de inaugurare a Centrului de terapie pentru recuperarea consumatorilor de droguri de la Ozd, primul centru de acest gen din județ.

 

În perioada 17-20 martie 2005, doamna Președinte, împreună cu specialiști în turism din cadrul Consiliului Județean Mureș și mai multe agenții de turism din județul Mureș, se vor deplasa la Târgul Internațional de Turism UTAZAS 2005 de la Budapesta, unde se va promova oferta turistică a județului Mureș.