Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

4 noiembrie 2004

Elaborat de: Chetan Livia

 

 

Ieri, 3 noiembrie a.c, în cadrul programului de audiențe a Președintelui Consiliului Județean, a fost primit un grup de medici – titulari de cabinete individuale din fosta Policlinică Județeană nr. 1, pentru rezolvarea problemei concesionării spațiilor în care funcționează aceste cabinete.

 

De asemenea, Domnul Vicepreședinte, Emil Groza, și Domnul Secretar General, Ioan Togănel, s-au deplasat la Centrul de plasament nr. 3, pentru o analiză la fața locului a posibilităților de restrângere a Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului Mureș având în vedere faptul că activitatea încetează parțial. S-au discutat și variante de folosire a clădirilor pentru perioada de iarnă.

 

 

Greva funcționarilor publici și personalului contractual din aparatul propriu al Consiliului Județean Mureș continuă, cu toate acestea angajații rezolvă problemele curente ale instituției. Pentru soluționarea conflictului de muncă, conducerea Consiliului Județean a cerut printr-o adresă transmisă Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Finanțelor, Ministerului Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Ministerului Administrației și Internelor, Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, să ia măsuri pentru deblocarea situației create prin negocierea solicitărilor din minuta încheiată cu reprezentanții sindicatelor din administrația publică în data de 1 octombrie 2004.