Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

20 octombrie 2004

Elaborat de: Chetan Livia

 

 

În perioada 20-21 octombrie are loc, la Oradea, Programul de pregătire a președinților, vicepreședinților și secretarilor consiliilor județene pe linia apărării naționale. Programul include expuneri și dezbateri privind atribuțiile ce revin organelor administrației publice locale pe linia apărării naționale. Județul Mureș este reprezentant de conducerea Consiliului Județean.

 

Fundația „Mihai Eminescu Trust” împreună cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Romania organizează Conferința Internațională pentru dezvoltarea durabilă a Sighișoarei și a satelor săsești din Transilvania, în perioada 16-17 noiembrie a.c, în Sala Mare a Primăriei Sighișoara. Manifestarea se bucură de sprijinul Ministerului Culturii și Cultelor și al Primăriei Sighișoara și se desfășoară sub auspiciile Alteței Sale Prințul de Wales și Președintelui României, domnul Ion Iliescu.

 

Ședința Comisiei de Agricultură a Consiliului Județean a fost reprogramată pentru vineri, 22 octombrie a.c., de la ora 12,00.