Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

13 septembrie 2004

Elaborat de: Kocsis Robert

 

 

Sâmbătă, 11 septembrie, doamna președinte Lokodi Edit Emoke a efectuat o vizită în comuna Batoș pentru a discuta problemele curente cu care se confruntă localitatea. De asemenea, s-a verificat și starea drumului comunal spre localitatea Monor.

 

Duminica, 12 septembrie, doamna președinte a participat la dezvelirea obeliscului ridicat în memoria celor căzuți în bătălia de la pădurea Mociar, în timpul celui de al doilea război mondial.

În memoria eroilor s-a organizat o ceremonie religioasă în biserica reformată din Iernuțeni, iar în fața obeliscului s-a ținut un moment cultural. La sfârșitul evenimentului au fost depuse coroane de flori.

 

Luni, 13 septembrie, doamna președinte Lokodi Edit Emoke urmează să aibă o întâlnire cu reprezentanții Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului Mureș, în vederea discutării strategiei de dezvoltare și a unor probleme organizatorice curente.

Tot astăzi, doamna președinte se va întâlni cu un grup de oaspeți din localitatea maghiară Szikszo, ce vizitează Sovata.

 

Marți, 14 septembrie, doamna președinte Lokodi Edit Emoke va lua parte la ședința de constituire a Consiliului de Dezvoltare Regională 7 Centru cu sediul la Alba Iulia, după următorul program:

-          ora 10:00 întâlnire cu președinții județelor membre la sediul Consiliului Județean Alba;

-          ora 11:00 constituirea noului Consiliul de dezvoltare, discutarea unor probleme organizatorice și de funcționare pe viitor, precum și a unor probleme de interes comun