Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

30 august – 4 septembrie

Elaborat de: Kocsis Robert

 

 

Luni, 30 august, doamna președinte Lokodi Edit Emoke a avut o întâlnire cu Ministrul Integrării Europene, domnul Alexandru Fărcaș, urmată de o conferință de presă și o vizită la parcul industrial Tîrgu Mureș.

 

Miercuri, 1 septembrie doamna președinte Lokodi Edit Emoke a avut o întâlnire cu Consiliul de Administrație al Societății pentru Utilități Rurale Mureș, (SURM) pentru a discuta anumite aspecte legate de viitorul societății, principalele probleme cu care aceasta se confruntă privind funcționarea, prețul apei practicat și măsurile ce se impun pentru redresarea economică a societății.

 

Miercuri, 1 septembrie la doamna președinte Lokodi Edit Emoke s-au prezentat la audiențe 7 persoane cu probleme legate de serviciu, reparații drumuri, înființarea serviciului de tip salvamont în Tîrgu Mureș, solicitare de sprijin financiar pentru editarea monografiei localității Ghindari, solicitare de colaborare cu Fundația Calupinus pentru înființarea unor cursuri de limbă maghiară.

 

Joi, 2 septembrie, 2004 domnul vicepreședinte Emil Groza și domnul Constantin Moga din cadrul serviciului de informatică al Consiliului Județean au participat la lansarea Strategiei de Dezvoltare Durabil㠄 Orizont 2005”, sesiunea a V-a – Telecomunicații, tehnologia Informaților și Servicii Poștale. Evenimentul a avut loc la București, Palatul Parlamentului, în prezența domnului președinte Ion Iliescu și al Primului  Ministru Adrian Năstase. (informații suplimentare pe situl Guvernului la www.guv.ro)

 

Vineri, 3 septembrie, doamna președinte Lokodi Edit Emoke a participat la video conferința organizată de Guvernul României.

 

Tot în cursul săptămânii, doamna președinte Lokodi Edit Emoke a avut întâlniri cu primarii localităților Sîntana de Mureș, Nadeș, Sânpaul pentru a discuta probleme curente cu care se confruntă localitățile amintite. De asemenea, doamna președinte s-a mai întâlnit cu domnul Dane Wooten, din Statele Unite ale Americii în vederea dezvoltării unor afaceri în domeniul industriei de mobilă din județul Mureș.