Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

10 august 2004

Elaborat de: Chețan Livia

 

 

Din activitatea Consiliului Județean de ieri, 9 august 2004, menționăm:

 

- d-na Bochiș Nicoleta, directorul Direcției Administrare Drumuri, Poduri județene, Investiții din cadrul Consiliului Județean Mureș, împreună cu d-l Oltean Ioan, directorul S.C. Drumuri și Poduri Mureș, s-au deplasat la Cerghid pentru a colabora în executarea lucrărilor necesare la drumul DJ 151 B pentru a putea fi deschide circulația pe o bandă,

 

- doi delegați ai Consiliului Județean s-au deplasat la Primăria orașului Iernut, unde au participat la licitația de achiziție publică de servicii prin cerere de ofertă, pentru „Elaborarea documentațiilor PT, CS, DE, DDE, Documentația pentru avize și acorduri, Studii geologice și topografice pentru obiectivul de investiții „Alimentare cu apă Cipău-Iernut”. Cu această ocazie au fost deschise ofertele celor două firme participante și s-a efectuat verificarea conformității administrative și tehnice a ofertelor, urmând a se desemna câștigătorul.

 

 

Astăzi, 10 august 2004, pe agenda de lucru a Președintelui Consiliului Județean, d-na. Lokodi Edita Emőke, figurează, printre altele:

 

-          Ora 10,00 – Întâlnire, împreună cu d-l Vicepreședinte Emil Groza, cu reprezentanți ai Aeroportului Tîrgu Mureș și d-l. Primar Dorin Florea, pentru discutarea problemelor legate de dezvoltarea Aeroportului Tîrgu Mureș,

 

-          Întâlnire cu o delegație a județului Szabolcs-Szatmár-Bereg din Ungaria, care vizitează județul Mureș. Întâlnirea are drept scop dezvoltarea relațiilor de colaborare stabilite printr-un Protocol semnat de către d-l. Virág György, fostul Președinte al Consiliului Județean Mureș și d-l. Gazda Lászlo, Președintele Adunării Generale Szabolcs-Szatmár-Bereg, în luna mai a anului curent. Continuarea acestei colaborări este și în intenția actualei conduceri a Consiliului Județean. În Protocolul încheiat sunt prevăzute relații bilaterale în domeniul economic, social, al administrației publice, schimburi de experiențe și idei în probleme legate de integrarea europeană, dezvoltare regională. Alte domenii vizate sunt: comerțul, turismul, învățământul, știința, cultura și sportul. 

 

Conferința de presă a Consiliului Județean Mureș va avea loc joi, 12 august 2004 la ora 12,00.