Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

26 iulie 2004

Elaborat de: Chețan Livia

 

 

Doamna Președinte Lokodi Edita Emőke a făcut, duminică, 25 iulie a.c., la ora 11.00, o deplasare la Valea Izvoarelor cu ocazia sărbătoririi a 655 de ani de la prima atestare documentară a localității. Cu acest prilej, după slujba religioasă din cele trei biserici: ortodoxă, catolică și reformată, s-a organizat o festivitate și un moment cultural-artistic. La festivitate au participat invitați din localitățile înfrățite, d-l deputat dr. Kelemen Atilla, d-l. deputat Makkai Gergely, primarul localității Ogra și alți invitați.

 

În aceiași zi, la ora 14.00, d-na Președinte a participat la festivitățile din cadrul Zilelor orașului Miecurea Nirajului, festivități organizate la Biserica reformată și Căminul Cultural din strada Sântana.

 

 

 

Astăzi, 26 iulie a.c., pe agenda de lucru a d-nei Președinte figurează, pe lângă rezolvarea unor probleme curente din activitatea Consiliului Județean, întâlniri cu primari din localitățile Beica și Fărăgău pentru identificarea de soluții la problemele ridicate de aleșii acestor localități.