Din agenda Consiliului Județean Mureș

 

23 iulie 2004

Elaborat de: Chețan Livia

 

 

Dintre reuniunile aflate ieri, 22 iulie a.c., pe agenda de lucru a conducerii Consiliului Județean Mureș menționăm:

 

            Întâlnire cu directorul S.C. Drumuri și Poduri Mureș S.A., d-l. Ioan Oltean, și directorul Direcției de specialitate a Consiliului Județean, d-na. Nicoleta Bochiș. În cadrul întâlnirii a fost prezentată situația financiară a S.C. Drumuri și Poduri Mureș, s-a inventariat starea și stadiul lucrărilor la drumurile județene pentru perioada scursă de la începutul anului. În final a fost analizată activitatea societății pe primul semestru al anului 2004, precum și problemele privind eficientizarea acestei unități din subordinea Consiliului Județean.

 

            Întâlnire cu reprezentanți ai S.U.R.M și Primăriei Sîngeorgiu de Mureș privind reabilitarea stației de pompare ape uzate de la Sîngeorgiu de Mureș. S-a evaluat situația stației, au fost întocmite două rapoarte unul tehnic și unul financiar și s-au stabilit lucrările ce urmează a fi executate. La rectificarea bugetului Consiliului Județean se va avea în vedere includerea sumei necesare pentru executarea lucrărilor urgente. Primele lucrări necesare sunt: decolmatarea bazinului stației de pompare și transportul nămolului, reabilitarea instalației electrice aferente și revizuirea utilajelor existente.

 

 

 

            Astăzi, 23 iulie a.c., vor avea loc:

           

            Ora 9,00 – Videoconferința cu județele și municipiul București. Videoconferința va fi prezidată de d-l. Eugen Bejinariu, Ministru pentru Coordonarea Secretariatului General al Guvernului. Programul cuprinde: agenda guvernamentală, probleme actuale ale administrației publice, probleme actuale din domeniul Ministerului Solidarității Sociale și Familiei.

 

            Ora 12,00  –  Vizită, împreună cu reprezentanți ai mass-mediei mureșene, la site-ul Parcului Industrial Mureș.